Balbec Beach


Balbec Beach nem egy hely, és nem egy tánc. Talán csak egy tengeri fuvallat, egy különös fénytörés, egy távoli dallam. De ott van Budapest utcáin, amikor egy sápadt énekesnő az apja után kutat az éjszakában, és ott van Velence tengerpartján is, mikor az érzelmes utazónak választania kell két szerelem között. A berlini metró járataiban, ahol kísérteteket sodor magával az alagútszél, névtelen fennsíkok pszichiátriáin és a Józsefvárosban is, mikor egy huszonéves műfordító egy negyvenéves nővel beszélget a pornográfia természetéről. Vagy a párizsi Ritz különtermében, Marcel Proust és Sigmund Freud sosemvolt találkozásakor.
Dunajcsik Mátyás tizenhárom története ezekbe a pillanatokba viszi magával az olvasót, hogy aztán annak rendje és módja szerint el is veszítse a vágyak és emlékek tükörlabirintusában. – Dunajcsik Mátyás 1983-ban született Budapesten és 2011-ben szerzett diplomát esztétika-francia szakon. Volt már költő, műfordító, alkalmi tolmács, színházi fesztiválszervező Cipruson, ifjúsági polgármester Kispesten, blogger, dramaturg, szabadúszó kritikus, nemzetközi levelező, irodalmi ügynök és kritikai beszélgetések moderátora is. Jelenleg a Libri Kiadó szépirodalmi főszerkesztője. Első kötete a JAK-füzetek sorozatban jelent meg 2007-ben Repülési kézikönyv címen Korai Zsolt illusztrációival, amelyre Bródy Sándor-díjat kapott.A Könyv Magyarul!


Letöltések Balbec Beach ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Balbec Beach ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789633101087
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229005 / 1083455  TAGS:
  Online Balbec Beach ebook, könyvet Balbec Beach FB2, Download Balbec Beach PDF , Download Balbec Beach MOBI, Online Balbec Beach könyvet, ingyenes letöltések Balbec Beach IPhone, Online könyvet Balbec Beach PDF, ingyenes Balbec Beach DJVU, ingyenes letöltések Balbec Beach TXT, letöltések Balbec Beach RTF, Online Balbec Beach FB2 , e-könyvet Balbec Beach letöltések TXT, ingyenes Balbec Beach letöltések könyvet, e-könyvet Balbec Beach download MOBI, letöltések Balbec Beach IPad, olvas Balbec Beach MOBI, olvas Balbec Beach DOC, ingyenes Balbec Beach AWZ, Download e-könyvet Balbec Beach iPad , ingyenes Balbec Beach DJVU, Download Balbec Beach e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Balbec Beach DVD, olvas Balbec Beach TXT, Book Balbec Beach letöltések DJVU, Balbec Beach letöltések könyvet ingyenes, Balbec Beach letöltések könyvet pdf ingyenes, Balbec Beach pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Balbec Beach pdf ingyenes, Balbec Beach letöltések könyvet epub ingyenes, Balbec Beach ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply