Babilon hamvai

Corey James S. A. - Babilon hamvai

A HAMVAKBÓL ÚJ ÉLET FAKAD

Az Öv nemzedékek óta érlelődő forradalma kitört. Milliók haltak meg, az őrült álom vérbe borította az egész naprendszert.

A Szabad Hadiflotta – az övbéliek erőszakos csoportja – miután bénító csapást mért a Földre, kalózkodásba és totális háborúba kezd a külső bolygók térségében. Az idegenek gyűrűkapuján túli ezernyi új világ felé tartó gyarmatosító hajók könnyű prédának számítanak, és immár egyetlen szervezett hadiflotta sem maradt, amely védelmet nyújthatna nekik.

James Holden és a Rocinante legénysége mindenki másnál jobban ismeri az új katonai-politikai szervezet erősségeit és gyengeségeit. A fegyverzeti és létszámfölényben lévő lázadók ellen a meggyengült, egykori nagyhatalmak kétségbeesésükben őket kérik fel a küldetésre, amelynek célja, hogy eljussanak a kapuhálózat közepét elfoglaló Medina Állomásra.

Az újonnan kötött szövetségek azonban ugyanolyan ingatagok, akár a régiek, a hatalomért folyó küzdelem pedig még csak most kezdődött. A növekvő káosz közepette az idegenek titkaival is szembe kell nézni. A kalózflották, a zendülés és az árulás könnyen lehet, hogy csak a kisebbik gondot jelenti majd a Rocinante számára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Babilon hamvai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Babilon hamvai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  520
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  416 gr
  ISBN:
  9786155514982
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700365 / 1166658
  Series:


  TAGS:
  Online Babilon hamvai ebook, könyvet Babilon hamvai FB2, Download Babilon hamvai PDF , Download Babilon hamvai MOBI, Online Babilon hamvai könyvet, ingyenes letöltések Babilon hamvai IPhone, Online könyvet Babilon hamvai PDF, ingyenes Babilon hamvai DJVU, ingyenes letöltések Babilon hamvai TXT, letöltések Babilon hamvai RTF, Online Babilon hamvai FB2 , e-könyvet Babilon hamvai letöltések TXT, ingyenes Babilon hamvai letöltések könyvet, e-könyvet Babilon hamvai download MOBI, letöltések Babilon hamvai IPad, olvas Babilon hamvai MOBI, olvas Babilon hamvai DOC, ingyenes Babilon hamvai AWZ, Download e-könyvet Babilon hamvai iPad , ingyenes Babilon hamvai DJVU, Download Babilon hamvai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Babilon hamvai DVD, olvas Babilon hamvai TXT, Book Babilon hamvai letöltések DJVU, Babilon hamvai letöltések könyvet ingyenes, Babilon hamvai letöltések könyvet pdf ingyenes, Babilon hamvai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Babilon hamvai pdf ingyenes, Babilon hamvai letöltések könyvet epub ingyenes, Babilon hamvai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply