Bábel után – Nyelv és fordítás 2.

George Steiner - Bábel után - Nyelv és fordítás 2.

A más műveiből Magyarországon is jól ismert cambridge-i és genfi professzor először 1975-ben megjelent műve ma már klasszikusa az összehasonlító irodalomtudománynak és az irodalomelméletnek, jóllehet – épp gondolatai eredetiségénél fogva – azóta is szakmai-elméleti viták tárgya, olyannyira, hogy mára már jelentékeny szekunder irodalom gyűlt össze olyan témákban, melyeket elsőül a BÁBEL UTÁN vetett fel. A mű nemcsak nem öregedett a megírása óta eltelt harminc év alatt, de sokak szemében "ma sem más, mint egy kívülálló bosszantó, anarchista merénylete" – ahogy a szerző maga írja előszavában. Mindazonáltal riválisa azóta sem akadt: a fordítás elméletéről – irodalomelméleti és poétikai, filozófiai, de gyakorlati kérdéseiről is, és ezek történetéről – azóta sem született ilyen összefoglaló mű, semmilyen nyelven, és vélhetőleg nem is fog egyhamar, tekintve az ehhez szükséges többnyelvű kompetenciát és tudományosan rendkívül szerteágazó ismeretanyagot. George Steiner műve lenyűgöző intellektuális teljesítmény, mely a fordításelmélet legalapvetőbb kérdéseit taglalja, és egyúttal ihlető forrás is minden, a mesterségét komolyan vevő, gyakorló próza- vagy versfordító számára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  360 gr
  ISBN:
  9789631358773
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2208693 / 1064785
  Fordító:


  TAGS:
  Online Bábel után – Nyelv és fordítás 2. ebook, könyvet Bábel után – Nyelv és fordítás 2. FB2, Download Bábel után – Nyelv és fordítás 2. PDF , Download Bábel után – Nyelv és fordítás 2. MOBI, Online Bábel után – Nyelv és fordítás 2. könyvet, ingyenes letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. IPhone, Online könyvet Bábel után – Nyelv és fordítás 2. PDF, ingyenes Bábel után – Nyelv és fordítás 2. DJVU, ingyenes letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. TXT, letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. RTF, Online Bábel után – Nyelv és fordítás 2. FB2 , e-könyvet Bábel után – Nyelv és fordítás 2. letöltések TXT, ingyenes Bábel után – Nyelv és fordítás 2. letöltések könyvet, e-könyvet Bábel után – Nyelv és fordítás 2. download MOBI, letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. IPad, olvas Bábel után – Nyelv és fordítás 2. MOBI, olvas Bábel után – Nyelv és fordítás 2. DOC, ingyenes Bábel után – Nyelv és fordítás 2. AWZ, Download e-könyvet Bábel után – Nyelv és fordítás 2. iPad , ingyenes Bábel után – Nyelv és fordítás 2. DJVU, Download Bábel után – Nyelv és fordítás 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Bábel után – Nyelv és fordítás 2. DVD, olvas Bábel után – Nyelv és fordítás 2. TXT, Book Bábel után – Nyelv és fordítás 2. letöltések DJVU, Bábel után – Nyelv és fordítás 2. letöltések könyvet ingyenes, Bábel után – Nyelv és fordítás 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Bábel után – Nyelv és fordítás 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Bábel után – Nyelv és fordítás 2. pdf ingyenes, Bábel után – Nyelv és fordítás 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Bábel után – Nyelv és fordítás 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply