Aztékok és maják képes enciklopédiája

Charles Phillips - Aztékok és maják képes enciklopédiája

A VÉR ÉS CSILLOGÁS BIRODALMAI
Az enciklopédia az aztékok és a maják (és – zárójelben – más mezoamerikai népek, így az olmékok, toltékok, zapotékok) kultúráját rendszerezi. Az egymást követő népek fantasztikus építészeti és kulturális teljesítménye a Mezoamerikának nevezett régióban – amely Mexikó és Közép-Amerika egy részét foglalja magába – majdnem 3000 évet ölel át. A korszakot a Kr. e. 1200 táján élt olmékok lépcsős piramisai és hatalmas kőfaragványai nyitják, végpontja az aztékok és maják félelmetes városai, hatalmas kereskedelmi hálózata és bonyolult vallásvilága. A hihetetlen teljesítmények sora megszakad, miután a spanyol hódítók leigázták őket a Hernán Cortés érkezését (1519) követő években. A régészeti leleteknek és a fennmaradt dokumentumoknak (kódexeknek, a maják Popol Vuh című alapművének) vizsgálata alapján gazdagodnak ismereteink a mezoamerikai történelemről és kultúráról. Ezek a források olyan ősi civilizációkba nyújtanak betekintést, amelyek úttörő sikereket értek el a csillagászatban és a naptárkészítésben, a matematikában, az írásban és a művészetekben – és amelyek a háborúnak éltek, és olyan isteneket imádtak, akiknek emberi vért ajánlottak áldozatként.
A könyv első része Mezoamerika történelmét foglalja össze, részletesen tárgyalva a mezoamerikai vallást, hadviselést, jogrendszert és időszámítást is, a második rész az azték és maja mitológiát rendszerezi és hasonlítja össze.A Könyv Magyarul!


Letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1700 gr
  ISBN:
  9789639471900
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2123733 / 1112691  TAGS:
  Online Aztékok és maják képes enciklopédiája ebook, könyvet Aztékok és maják képes enciklopédiája FB2, Download Aztékok és maják képes enciklopédiája PDF , Download Aztékok és maják képes enciklopédiája MOBI, Online Aztékok és maják képes enciklopédiája könyvet, ingyenes letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája IPhone, Online könyvet Aztékok és maják képes enciklopédiája PDF, ingyenes Aztékok és maják képes enciklopédiája DJVU, ingyenes letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája TXT, letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája RTF, Online Aztékok és maják képes enciklopédiája FB2 , e-könyvet Aztékok és maják képes enciklopédiája letöltések TXT, ingyenes Aztékok és maják képes enciklopédiája letöltések könyvet, e-könyvet Aztékok és maják képes enciklopédiája download MOBI, letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája IPad, olvas Aztékok és maják képes enciklopédiája MOBI, olvas Aztékok és maják képes enciklopédiája DOC, ingyenes Aztékok és maják képes enciklopédiája AWZ, Download e-könyvet Aztékok és maják képes enciklopédiája iPad , ingyenes Aztékok és maják képes enciklopédiája DJVU, Download Aztékok és maják képes enciklopédiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Aztékok és maják képes enciklopédiája DVD, olvas Aztékok és maják képes enciklopédiája TXT, Book Aztékok és maják képes enciklopédiája letöltések DJVU, Aztékok és maják képes enciklopédiája letöltések könyvet ingyenes, Aztékok és maják képes enciklopédiája letöltések könyvet pdf ingyenes, Aztékok és maják képes enciklopédiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Aztékok és maják képes enciklopédiája pdf ingyenes, Aztékok és maják képes enciklopédiája letöltések könyvet epub ingyenes, Aztékok és maják képes enciklopédiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply