Azonosság

Milan Kundera - Azonosság

,,…ki álmodott? Ki álmodta ezt a történetet? Ki képzelte el? Melyikük? Mind a ketten? Egyik a másikának? És melyik pillanatban változott át valóságos életük álnok fantáziává? Mikor a vonat lement a La Manche csatorna alá? Vagy korábban? Aznap reggel, mikor Chantal bejelentette Jean-Marcnak, hogy Londonba utazik? Vagy még korábban? Mikor a grafológus irodájában belebotlott a normandiai városka kávéházának pincérébe? Vagy még annál is korábban? Mikor Jean-Marc az első levelet küldte neki? De küldte-e igazából ezeket a leveleket? Vagy csak képzeletben írta meg? Pontosan melyik az a pillanat, mikor a realitás irrealitásba, a valóság álmodozásba fordul? Hol a határ? Hol a határ?" A XXI. század küszöbén a párizsi illetőségű, konszolidált pár életének intim momentumait sem hagyják érintetlenül a nagy sorskérdések, életükbe beszüremkedik az apokaliptikus előérzet, a szorongás, a kiábrándultság. Vajon mi riasztóbb, hogy az ember javíthatatlan, vagy hogy ki tud bújni a bőréből, a továbbélés zálogaképpen? A Magyarországon igen közkedvelt szerzőnek ez a ,,kamaradarab"-ja a Lassúság után a második mű abból a regényciklusból, amelyet Kundera franciául írt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Azonosság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Azonosság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  116
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789630795579
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2000626 / 1111905
  Translator:


  TAGS:
  Online Azonosság ebook, könyvet Azonosság FB2, Download Azonosság PDF , Download Azonosság MOBI, Online Azonosság könyvet, ingyenes letöltések Azonosság IPhone, Online könyvet Azonosság PDF, ingyenes Azonosság DJVU, ingyenes letöltések Azonosság TXT, letöltések Azonosság RTF, Online Azonosság FB2 , e-könyvet Azonosság letöltések TXT, ingyenes Azonosság letöltések könyvet, e-könyvet Azonosság download MOBI, letöltések Azonosság IPad, olvas Azonosság MOBI, olvas Azonosság DOC, ingyenes Azonosság AWZ, Download e-könyvet Azonosság iPad , ingyenes Azonosság DJVU, Download Azonosság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Azonosság DVD, olvas Azonosság TXT, Book Azonosság letöltések DJVU, Azonosság letöltések könyvet ingyenes, Azonosság letöltések könyvet pdf ingyenes, Azonosság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Azonosság pdf ingyenes, Azonosság letöltések könyvet epub ingyenes, Azonosság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply