Azerbajdzsán

Ceyhun Alakbarov - Dr. Obrusánszky Borbála - Azerbajdzsán

A szerző köszönetet mond Dr. Haszan Haszanov volt budapesti nagykövetnek,aki elindította jelen útikönyv megírását és hasznos tanácsaival segítette a szerzőt. Külön köszönetet szeretnék mondani Dr. Vilajat Gulijev jelenlegi nagykövetnek, aki elősegítette azerbajdzsáni utam megvalósulását és jelen könyv létrejöttét. Az Azerbajdzsán Köztársaság születésének 20. évfordulója tiszteletére. Hazánkban nagyon kevesen vannak, akik a Kaukázus említésekor Azerbajdzsánra gondolnak, sőt ha valakiben felmerül, hogy felfedezné a világnak ezen pontját, inkább a grúzokhoz vagy az örményekhez látogat el. Pedig Azerbajdzsán, a Kaszpi-tenger partján elterülő ország sok érdekességet tartogat számunkra: természeti szépségeket, valamint őstörténeti és kulturális emlékeket. A hegyekben ősi települések és erődök sorakoznak. Azerbajdzsánban a legkülönlegesebb építészeti emlékek az elzárt hegyi falvakban vannak, amelyeket több száz évig alig lehetett megközelíteni, mára azonban nyitva vannak a külföldi látogatók előtt. A Kaukázus hegyvonulatai, a Kaszpi-tenger szelíd, homokos partja, az iszapvulkánok különleges látványa, a gyógyvizes források, tűz-hegyek és még számtalan természeti szépség várja az ide látogatókat, nem beszélve a kiváló gasztronómiáról, melyről az ott járt emberek csodákat mesélnek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Azerbajdzsán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Azerbajdzsán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  231
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  296 gr
  ISBN:
  9786069385005
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2597210 / 1143710  TAGS:
  Online Azerbajdzsán ebook, könyvet Azerbajdzsán FB2, Download Azerbajdzsán PDF , Download Azerbajdzsán MOBI, Online Azerbajdzsán könyvet, ingyenes letöltések Azerbajdzsán IPhone, Online könyvet Azerbajdzsán PDF, ingyenes Azerbajdzsán DJVU, ingyenes letöltések Azerbajdzsán TXT, letöltések Azerbajdzsán RTF, Online Azerbajdzsán FB2 , e-könyvet Azerbajdzsán letöltések TXT, ingyenes Azerbajdzsán letöltések könyvet, e-könyvet Azerbajdzsán download MOBI, letöltések Azerbajdzsán IPad, olvas Azerbajdzsán MOBI, olvas Azerbajdzsán DOC, ingyenes Azerbajdzsán AWZ, Download e-könyvet Azerbajdzsán iPad , ingyenes Azerbajdzsán DJVU, Download Azerbajdzsán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Azerbajdzsán DVD, olvas Azerbajdzsán TXT, Book Azerbajdzsán letöltések DJVU, Azerbajdzsán letöltések könyvet ingyenes, Azerbajdzsán letöltések könyvet pdf ingyenes, Azerbajdzsán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Azerbajdzsán pdf ingyenes, Azerbajdzsán letöltések könyvet epub ingyenes, Azerbajdzsán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply