Az üzleti bukás tízparancsolata

Donald R. Keough - Az üzleti bukás tízparancsolata

Don Keough a Coca-Cola Company egykori elnöke hatvanéves üzleti pályafutása során sokat látott és hallott. Amikor felkérték, tartson előadást a siker titkáról, meglepően válaszolt: "Szinte egész életemet az üzleti világban töltöttem, de soha nem tudtam megfogalmazni olyan holtbiztos receptet, amely garantálná a tuti sikert. Töredelmesen be kell vallanom, csak az üzleti bukáshoz vezető ballépéseket tudom összefoglalni, garantálva, hogy aki követi az általam elmondottakat, abból sikeres vesztes lesz."
Az üzleti bukás tízparancsolata szórakoztató, megszívlelendő, gondolatokkal teli vezetői kézikönyv – a menedzserek Bibliája. A szerző szerint az üzleti siker soha nem garantálható, a bukás viszont annál inkább. Ehhez elég, ha követjük az üzleti bukás tízparancsolatát és betartjuk a tizenegyedik parancsolatot is.

1.Ne vállaljunk kockázatot!
2.Legyünk rugalmatlanok!
3.Szigetelődjünk el másoktól!
4.Tartsuk magunkat tévedhetetlennek!
5.Játsszunk közel a büntető vonalhoz!
6.Ne szánjunk időt a gondolkodásra!
7.Minden hitünket külső szakértőkbe vessük!
8.Szeressük a bürokráciát!
9.Küldjünk vegyes üzeneteket!
10.Féljünk a jövőtől!

+ 1 Felejtsük el a szenvedélyt!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  222
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789639686809
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203766 / 1058984
  Series:


  TAGS:
  Online Az üzleti bukás tízparancsolata ebook, könyvet Az üzleti bukás tízparancsolata FB2, Download Az üzleti bukás tízparancsolata PDF , Download Az üzleti bukás tízparancsolata MOBI, Online Az üzleti bukás tízparancsolata könyvet, ingyenes letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata IPhone, Online könyvet Az üzleti bukás tízparancsolata PDF, ingyenes Az üzleti bukás tízparancsolata DJVU, ingyenes letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata TXT, letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata RTF, Online Az üzleti bukás tízparancsolata FB2 , e-könyvet Az üzleti bukás tízparancsolata letöltések TXT, ingyenes Az üzleti bukás tízparancsolata letöltések könyvet, e-könyvet Az üzleti bukás tízparancsolata download MOBI, letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata IPad, olvas Az üzleti bukás tízparancsolata MOBI, olvas Az üzleti bukás tízparancsolata DOC, ingyenes Az üzleti bukás tízparancsolata AWZ, Download e-könyvet Az üzleti bukás tízparancsolata iPad , ingyenes Az üzleti bukás tízparancsolata DJVU, Download Az üzleti bukás tízparancsolata e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az üzleti bukás tízparancsolata DVD, olvas Az üzleti bukás tízparancsolata TXT, Book Az üzleti bukás tízparancsolata letöltések DJVU, Az üzleti bukás tízparancsolata letöltések könyvet ingyenes, Az üzleti bukás tízparancsolata letöltések könyvet pdf ingyenes, Az üzleti bukás tízparancsolata pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az üzleti bukás tízparancsolata pdf ingyenes, Az üzleti bukás tízparancsolata letöltések könyvet epub ingyenes, Az üzleti bukás tízparancsolata ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply