Az üzlet titkos nyelve

Kevin Hogan - Az üzlet titkos nyelve

A legnagyobb vezetők nem csupán beszélnek, ők célok mentén kommunikálnak. Szavakkal, testbeszéddel és energiával. Az üzlet olyan, mint egy pókerjátszma; a rendelkezésre álló legjobb információk alapján tudatosan vállalunk kockázatokat és hozunk meg nehéz döntéseket. A pókerben és az üzletben mindig segít, ha tudjuk, mit gondol a másik. Őszinte vagy öntelt? Az igazat mondja-e vagy azt, amit hallani szeretnénk? Kevin Hogan az üzletépítés nézőpontjából tárja fel a testi és verbális kommunikáció alapjait és főként, hogy ez miként befolyásolja az üzleti magatartást, cselekedetet és a végkimenetelt. Ez a praktikus útmutató a modern kutatásokon, hiteles forrásokon és valós élethelyzeteken alapul. Bemutatja, hogyan válhatunk a testi és verbális kommunikáció mesterévé, irányítva a másoknak közvetített hatásos információt. Azonban ahhoz, hogy igazán sikeres szakemberré váljunk, többre lesz szükségünk kommunikációs képességeknél. Mindannyian érezzük, hogy az orrunk előtt zajlik egyfajta kommunikáció, ami túlmutat a szavakon, de azt is tudjuk, hogy még nem törtük fel a kódját. Ez a könyv megteszi. Ha meg akarjuk érteni az üzleti élet igazi kommunikációját (ami a negédes társalgás felszíne alatt történik), és ezt a saját javunkra akarjuk fordítani, tanuljuk meg e könyv tartalmát az elsőtől az utolsó szóig. Az üzlet titkos nyelve nem maradhat sokáig titokban! Rendeltetése szerint az üzleti élet olvasóinak klasszikusa lesz.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az üzlet titkos nyelve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az üzlet titkos nyelve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789639858084
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203094 / 1058184
  Translator:


  TAGS:
  Online Az üzlet titkos nyelve ebook, könyvet Az üzlet titkos nyelve FB2, Download Az üzlet titkos nyelve PDF , Download Az üzlet titkos nyelve MOBI, Online Az üzlet titkos nyelve könyvet, ingyenes letöltések Az üzlet titkos nyelve IPhone, Online könyvet Az üzlet titkos nyelve PDF, ingyenes Az üzlet titkos nyelve DJVU, ingyenes letöltések Az üzlet titkos nyelve TXT, letöltések Az üzlet titkos nyelve RTF, Online Az üzlet titkos nyelve FB2 , e-könyvet Az üzlet titkos nyelve letöltések TXT, ingyenes Az üzlet titkos nyelve letöltések könyvet, e-könyvet Az üzlet titkos nyelve download MOBI, letöltések Az üzlet titkos nyelve IPad, olvas Az üzlet titkos nyelve MOBI, olvas Az üzlet titkos nyelve DOC, ingyenes Az üzlet titkos nyelve AWZ, Download e-könyvet Az üzlet titkos nyelve iPad , ingyenes Az üzlet titkos nyelve DJVU, Download Az üzlet titkos nyelve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az üzlet titkos nyelve DVD, olvas Az üzlet titkos nyelve TXT, Book Az üzlet titkos nyelve letöltések DJVU, Az üzlet titkos nyelve letöltések könyvet ingyenes, Az üzlet titkos nyelve letöltések könyvet pdf ingyenes, Az üzlet titkos nyelve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az üzlet titkos nyelve pdf ingyenes, Az üzlet titkos nyelve letöltések könyvet epub ingyenes, Az üzlet titkos nyelve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply