Az üzenet

Neale Donald Walsch - Az üzenet

Isten legfontosabb üzenete a világ számára: Egész végig félreértettetek.

A Beszélgetések Istennel sorozat után sok ember kérte a szerzőt, hogy foglalja össze tömören Isten általa megkapott üzeneteinek lényegét. Így született meg az a szöveg, amely részletesen kifejti, mit kell tudni az életről. Walsch új könyve arra bátorítja olvasóit, hogy szabaduljanak ki a vallások és a kultúrák megszokásaiból, tekintsenek az életre esendő emberi lényekként nyitott gondolkodással, nyílt szívvel, mindent befogadó módon , és építsék tovább, egészítsék ki és gazdagítsák a Régi Történetet.

Amikor ezen az egyre bővülő, egyre szélesedő spirituális úton haladunk, nemcsak azt értjük meg, amit Walsch a Beszélgetések Istennel legfontosabb üzeneteinek tart, hanem azt is, hogy ezek az ismeretek nagyon is gyakorlatias módon alkalmazhatók a 25 legfontosabb üzenethez készült útmutató segítségével.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az üzenet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az üzenet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  394
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  556 gr
  ISBN:
  9789635291922
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2494402 / 1113168
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az üzenet ebook, könyvet Az üzenet FB2, Download Az üzenet PDF , Download Az üzenet MOBI, Online Az üzenet könyvet, ingyenes letöltések Az üzenet IPhone, Online könyvet Az üzenet PDF, ingyenes Az üzenet DJVU, ingyenes letöltések Az üzenet TXT, letöltések Az üzenet RTF, Online Az üzenet FB2 , e-könyvet Az üzenet letöltések TXT, ingyenes Az üzenet letöltések könyvet, e-könyvet Az üzenet download MOBI, letöltések Az üzenet IPad, olvas Az üzenet MOBI, olvas Az üzenet DOC, ingyenes Az üzenet AWZ, Download e-könyvet Az üzenet iPad , ingyenes Az üzenet DJVU, Download Az üzenet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az üzenet DVD, olvas Az üzenet TXT, Book Az üzenet letöltések DJVU, Az üzenet letöltések könyvet ingyenes, Az üzenet letöltések könyvet pdf ingyenes, Az üzenet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az üzenet pdf ingyenes, Az üzenet letöltések könyvet epub ingyenes, Az üzenet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply