Az utolsó tánc Havannában

Rosanna Ley - Az utolsó tánc Havannában

A nagy sikerű A VILLA és a VISSZATÉRÉS BURMÁBA szerzőjétől.

,,Annyira élveztem Havanna perzselő, érzéki hangulatának leírását, hogy a könyv elolvasása után feltétlenül el akarok menni oda. Lenyűgöző történet, rokonszenves témákkal."
– Dinah Jefferies, A teaültetvényes felesége című regény írója

Kuba, 1958
Elisa még csak tizenhat éves, amikor találkozik Duardóval, és attól a pillanattól fogva, amikor először rumbáznak Havanna belvárosában, tudja, hogy a fiú élete nagy szerelme. Duardo azonban forradalmár, aki eltökéli, hogy harcol Fidel Castro oldalán, Elisa pedig kénytelen elhagyni a hazáját, és újraépíteni az életét a távoli Angliában. De hogyan fékezhetné meg a tüzes Havanna iránti vágyódását, amikor a rumba ritmusa még mindig hívogatja?
Anglia, 2012
Grace-nek problémás a kapcsolata az édesapjával, mivel őt okolja imádott édesanyja korai haláláért. Pedig idén minden eddiginél nagyobb szüksége volna egy vállra, amelyen kisírhatja magát, mivel szerelemre lobbant egy tiltott férfi iránt. Theo kubai születésű bűvész, de Grace problémáit még ő sem tudja eltüntetni. Vajon a Theo iránt érzett szenvedélye elég lesz Grace-nek ahhoz hogy kockára tegye eddigi boldogságát?

,,A helyszínek buják és egzotikusak, mint mindig, ami bizonyára örömet szerez Rosanna állandóan növekvő rajongói táborának."
– THE SUN
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az utolsó tánc Havannában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az utolsó tánc Havannában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  414
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  462 gr
  ISBN:
  9789636356125
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2707998 / 1170059
  Translator:


  TAGS:
  Online Az utolsó tánc Havannában ebook, könyvet Az utolsó tánc Havannában FB2, Download Az utolsó tánc Havannában PDF , Download Az utolsó tánc Havannában MOBI, Online Az utolsó tánc Havannában könyvet, ingyenes letöltések Az utolsó tánc Havannában IPhone, Online könyvet Az utolsó tánc Havannában PDF, ingyenes Az utolsó tánc Havannában DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó tánc Havannában TXT, letöltések Az utolsó tánc Havannában RTF, Online Az utolsó tánc Havannában FB2 , e-könyvet Az utolsó tánc Havannában letöltések TXT, ingyenes Az utolsó tánc Havannában letöltések könyvet, e-könyvet Az utolsó tánc Havannában download MOBI, letöltések Az utolsó tánc Havannában IPad, olvas Az utolsó tánc Havannában MOBI, olvas Az utolsó tánc Havannában DOC, ingyenes Az utolsó tánc Havannában AWZ, Download e-könyvet Az utolsó tánc Havannában iPad , ingyenes Az utolsó tánc Havannában DJVU, Download Az utolsó tánc Havannában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó tánc Havannában DVD, olvas Az utolsó tánc Havannában TXT, Book Az utolsó tánc Havannában letöltések DJVU, Az utolsó tánc Havannában letöltések könyvet ingyenes, Az utolsó tánc Havannában letöltések könyvet pdf ingyenes, Az utolsó tánc Havannában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az utolsó tánc Havannában pdf ingyenes, Az utolsó tánc Havannában letöltések könyvet epub ingyenes, Az utolsó tánc Havannában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply