Az utolsó sziget – Versek 2000-ből

Déri Balázs - Az utolsó sziget - Versek 2000-ből

Egy ember, aki klasszika-filológus, középkorkutató, katalanista, zenetörténész, tanár, műfordító egy személyben. Egy ember, aki a kor kihívásaihoz igazodva él és dolgozik. Egy ember, aki kincseket hordoz a szívében. Mert ő nemcsak itt van, közöttünk. Sőt talán nincs is itt igazán. Térben és időben egyszerre van jelen a múlt kultúrájában, a múlt tájaiban, a múlt elevenen meg- és átélt világában. Ügy járkál a sivatag homokjában, mint egykor az orgoványi tanyákon, úgy lépked a katalán, görög földön vagy Alexandria, India történelmi közegében, mint Budapest utcáin. Mindenhol otthon van. Az emlék, az emlékezet nem elmúlt, valaha megélt kép, előhívható vízió az ő számára, hanem eleven örökség, ami élteti, inspirálja, energiával, hittel, életelixírrel tölti fel. Lelkes és megszállott, személyes és rejtőzködő, tudós és lírikus – ahogy ez a verseskötet bemutatja őt: ,,költészetté hűtve a lelkesedést", és megkockáztatva ,,az ismeretlen tébolyát és örömét". Úgy tud azonosulni emberrel, tájjal, hogy szinte maga is átváltozik. A ,,feledés morális veszteségét" akarja elkerülni. Mindent, ami gondolati-érzelmi kincset összegyűjtött a lelke, szíve, tudata – kikívánkozott belőle. S íme, költő született: első verseskötettel, egyetlen esztendő lírai termésével.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  94
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  155 gr
  ISBN:
  9789634461876
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2388133 / 1112929  TAGS:
  Online Az utolsó sziget – Versek 2000-ből ebook, könyvet Az utolsó sziget – Versek 2000-ből FB2, Download Az utolsó sziget – Versek 2000-ből PDF , Download Az utolsó sziget – Versek 2000-ből MOBI, Online Az utolsó sziget – Versek 2000-ből könyvet, ingyenes letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből IPhone, Online könyvet Az utolsó sziget – Versek 2000-ből PDF, ingyenes Az utolsó sziget – Versek 2000-ből DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből TXT, letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből RTF, Online Az utolsó sziget – Versek 2000-ből FB2 , e-könyvet Az utolsó sziget – Versek 2000-ből letöltések TXT, ingyenes Az utolsó sziget – Versek 2000-ből letöltések könyvet, e-könyvet Az utolsó sziget – Versek 2000-ből download MOBI, letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből IPad, olvas Az utolsó sziget – Versek 2000-ből MOBI, olvas Az utolsó sziget – Versek 2000-ből DOC, ingyenes Az utolsó sziget – Versek 2000-ből AWZ, Download e-könyvet Az utolsó sziget – Versek 2000-ből iPad , ingyenes Az utolsó sziget – Versek 2000-ből DJVU, Download Az utolsó sziget – Versek 2000-ből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó sziget – Versek 2000-ből DVD, olvas Az utolsó sziget – Versek 2000-ből TXT, Book Az utolsó sziget – Versek 2000-ből letöltések DJVU, Az utolsó sziget – Versek 2000-ből letöltések könyvet ingyenes, Az utolsó sziget – Versek 2000-ből letöltések könyvet pdf ingyenes, Az utolsó sziget – Versek 2000-ből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az utolsó sziget – Versek 2000-ből pdf ingyenes, Az utolsó sziget – Versek 2000-ből letöltések könyvet epub ingyenes, Az utolsó sziget – Versek 2000-ből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply