Az utolsó mohikán

James Fenimore Cooper - Az utolsó mohikán

Klasszikus történet egy férfiról, aki hátat fordít az embertelen társadalomnak, s a határvidék vadonjait választja.
Natty Bumppo, más néven Sólyomszem bátor és becsületes felderítő önkéntes száműzetésbe vonul, elzárkózik azoktól a normáktól, amelyeket már nem képes elfogadni. Élete kockáztatásával elkíséri Cora és Alice Munrót, az angol parancsnok lányait, akik az indiánok megszállta ellenséges területen keresztül apjukhoz igyekeznek.
Útjuk során segítségükre siet Csingacsguk törzsfőnök és fia, Unkasz, a mohikán törzs két utolsó sarja. Sólyomszem, a vadon nagy ismerője árulással és kegyetlenkedéssel kerül szembe, s közben szoros kötelék alakul ki közte és Csingacsguk között.
Az utolsó mohikánban mesterien keveredik a kaland, a romantika és a mondák világa. Megindító történet, mely a kiábrándultságról, árulásról és hősiességről szól.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az utolsó mohikán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az utolsó mohikán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  314
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  274 gr
  ISBN:
  9789637054648
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222170 / 1078076
  Translator:


  TAGS:
  Online Az utolsó mohikán ebook, könyvet Az utolsó mohikán FB2, Download Az utolsó mohikán PDF , Download Az utolsó mohikán MOBI, Online Az utolsó mohikán könyvet, ingyenes letöltések Az utolsó mohikán IPhone, Online könyvet Az utolsó mohikán PDF, ingyenes Az utolsó mohikán DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó mohikán TXT, letöltések Az utolsó mohikán RTF, Online Az utolsó mohikán FB2 , e-könyvet Az utolsó mohikán letöltések TXT, ingyenes Az utolsó mohikán letöltések könyvet, e-könyvet Az utolsó mohikán download MOBI, letöltések Az utolsó mohikán IPad, olvas Az utolsó mohikán MOBI, olvas Az utolsó mohikán DOC, ingyenes Az utolsó mohikán AWZ, Download e-könyvet Az utolsó mohikán iPad , ingyenes Az utolsó mohikán DJVU, Download Az utolsó mohikán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó mohikán DVD, olvas Az utolsó mohikán TXT, Book Az utolsó mohikán letöltések DJVU, Az utolsó mohikán letöltések könyvet ingyenes, Az utolsó mohikán letöltések könyvet pdf ingyenes, Az utolsó mohikán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az utolsó mohikán pdf ingyenes, Az utolsó mohikán letöltések könyvet epub ingyenes, Az utolsó mohikán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply