Az utolsó leheletig

David Gilman - Az utolsó leheletig

1356. Tíz év telt el a crécyi csata óta, mely a francia lovagi rend színe-virágának pusztulásával végződött. Angliának azonban lehengerlő győzelme ellenére sem sikerült elfoglalnia Franciaországot, csak szilárdan megvetnie a lábát a délnyugati részén.
Aquitániában és Gascogne-ban a trónörökös Eduárd az úr, aki rabló hadjárataival az ellenség, II. János francia király kivéreztetésére törekszik. Szövetségese a navarrai uralkodó és az autonómiát követelő normann urak is. János végül összeszedi az erejét, nagy sereget állít fel, és a walesi herceg ellen indul, akit folyamatos hátrálásra kényszerít.
Részt vesz a küzdelemben Thomas Blackstone, az egyszerű íjászból lett, legendás hírű lovag is, aki Normandiában saját kis birodalmat hozott létre azóta, hogy felgyógyult súlyos sérüléséből, és feleségül vette szerelmét, Christianát.
Ám nemcsak a háború, de a múlt árnya is fenyegeti a családját. A Kegyetlen Pap néven emlegetett, egyházi emberből lett zsoldosvezér leghőbb vágya, hogy megtorolja Blackstone-on a háború kezdetén elszenvedett sérelmét, és azt, hogy a férje lett annak a nőnek, akit valamikor ő szemelt ki magának.
Várostromok és véres összecsapások, a poitiers-i csata, az átmenetileg pápai székhellyé vált Avignon, az Alpok hegyei – David Gilman hősei izgalmakkal és szenvedéssel teli utat járnak be, az olvasó pedig ezáltal alaposabban megismer egy ma már jórészt elfeledett, vérzivataros történelmi korszakot.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az utolsó leheletig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az utolsó leheletig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  491
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  542 gr
  ISBN:
  9789636356026
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2697088 / 1164556
  Translator:


  TAGS:
  Online Az utolsó leheletig ebook, könyvet Az utolsó leheletig FB2, Download Az utolsó leheletig PDF , Download Az utolsó leheletig MOBI, Online Az utolsó leheletig könyvet, ingyenes letöltések Az utolsó leheletig IPhone, Online könyvet Az utolsó leheletig PDF, ingyenes Az utolsó leheletig DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó leheletig TXT, letöltések Az utolsó leheletig RTF, Online Az utolsó leheletig FB2 , e-könyvet Az utolsó leheletig letöltések TXT, ingyenes Az utolsó leheletig letöltések könyvet, e-könyvet Az utolsó leheletig download MOBI, letöltések Az utolsó leheletig IPad, olvas Az utolsó leheletig MOBI, olvas Az utolsó leheletig DOC, ingyenes Az utolsó leheletig AWZ, Download e-könyvet Az utolsó leheletig iPad , ingyenes Az utolsó leheletig DJVU, Download Az utolsó leheletig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó leheletig DVD, olvas Az utolsó leheletig TXT, Book Az utolsó leheletig letöltések DJVU, Az utolsó leheletig letöltések könyvet ingyenes, Az utolsó leheletig letöltések könyvet pdf ingyenes, Az utolsó leheletig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az utolsó leheletig pdf ingyenes, Az utolsó leheletig letöltések könyvet epub ingyenes, Az utolsó leheletig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply