Az utolsó király


Összes ellensége közül, akikkel Róma szembenézett, nem a gótok vagy a hunok, de még csak nem is a nagy Hannibál volt a legveszélyesebb, hanem egy távoli, Fekete-tengeri ország uralkodója, VI. Mithridátész, Pontosz harcos királya. Uralkodása során több szomszédos államot meghódított, és egy időre megingatta Róma hatalmát Kis-Ázsiában és Görögországban. Tizenegy évesen megörökölte hegységekkel tarkított, vad törzsek által benépesített országát, ahol huszonegy éves korában – miután anyját börtönbe vetette – magához ragadta a hatalmat. Mithridátész ádázul gyűlölte Rómát, és feltett szándéka volt, hogy a Fekete-tenger menti területekről kisöpri legfőbb ellenségét. A birodalom több mint negyven éven keresztül legelismertebb hadvezéreit küldte Pontosz királya ellen, aki időről időre megalázó vereséget mért rájuk. Ahányszor csak Róma győzelmet aratott egy csatában, Mithridátész taktikai visszavonulásokként jellemezte a pillanatnyi helyzetet, és hamarosan ismét harcba szállt még hatalmasabb sereg élén, mígnem Pompeius végső diadalt aratott felette.

A történelmet a győztesek írják… Talán ez a magyarázata annak, hogy Mithridátészról ma kevesebb írás szól, mint ellenségéről, Rómáról. Az olvasó azonban e könyvből megismerheti e hatalmas királyt, aki egy életen át harcolt, hogy országa ne kerüljön ellenségei kezére.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az utolsó király ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az utolsó király ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  462
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789636353445
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2195167 / 1046861
  Format:


  TAGS:
  Online Az utolsó király ebook, könyvet Az utolsó király FB2, Download Az utolsó király PDF , Download Az utolsó király MOBI, Online Az utolsó király könyvet, ingyenes letöltések Az utolsó király IPhone, Online könyvet Az utolsó király PDF, ingyenes Az utolsó király DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó király TXT, letöltések Az utolsó király RTF, Online Az utolsó király FB2 , e-könyvet Az utolsó király letöltések TXT, ingyenes Az utolsó király letöltések könyvet, e-könyvet Az utolsó király download MOBI, letöltések Az utolsó király IPad, olvas Az utolsó király MOBI, olvas Az utolsó király DOC, ingyenes Az utolsó király AWZ, Download e-könyvet Az utolsó király iPad , ingyenes Az utolsó király DJVU, Download Az utolsó király e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó király DVD, olvas Az utolsó király TXT, Book Az utolsó király letöltések DJVU, Az utolsó király letöltések könyvet ingyenes, Az utolsó király letöltések könyvet pdf ingyenes, Az utolsó király pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az utolsó király pdf ingyenes, Az utolsó király letöltések könyvet epub ingyenes, Az utolsó király ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply