Az utolsó csepp

Hakan Nesser - Az utolsó csepp

Négy öreg barát óriási összeget nyer a lottón. Ünnepséget is csapnak, ám pár órával később egyiküket, Leverkuhnt a felesége holtan találja az ágyában. Huszonnyolc késszúrással végeztek vele. Kézenfekvő a feltételezés, hogy a nyeremény áll a háttérben. A nyomozást Münster felügyelő vezeti, mert Van Veeteren, hogy feltöltődhessen, jelenleg egy antikváriumban dolgozik. A brutális gyilkosságot két eltűnés követi: egy újabb lottónyertes csapattagnak, valamint Leverkuhn szomszédjának veszik nyoma. Egyre kuszábbak a szálak, és Münster, aki az áldozat múltjában kutat valami fogódzó után, hamarosan arra kényszerül, hogy a régi könyvek békés világát élvező Van Veeteren segítségét kérje.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az utolsó csepp ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az utolsó csepp ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  286 gr
  ISBN:
  9789633244708
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691424 / 1161633
  Series:


  TAGS:
  Online Az utolsó csepp ebook, könyvet Az utolsó csepp FB2, Download Az utolsó csepp PDF , Download Az utolsó csepp MOBI, Online Az utolsó csepp könyvet, ingyenes letöltések Az utolsó csepp IPhone, Online könyvet Az utolsó csepp PDF, ingyenes Az utolsó csepp DJVU, ingyenes letöltések Az utolsó csepp TXT, letöltések Az utolsó csepp RTF, Online Az utolsó csepp FB2 , e-könyvet Az utolsó csepp letöltések TXT, ingyenes Az utolsó csepp letöltések könyvet, e-könyvet Az utolsó csepp download MOBI, letöltések Az utolsó csepp IPad, olvas Az utolsó csepp MOBI, olvas Az utolsó csepp DOC, ingyenes Az utolsó csepp AWZ, Download e-könyvet Az utolsó csepp iPad , ingyenes Az utolsó csepp DJVU, Download Az utolsó csepp e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az utolsó csepp DVD, olvas Az utolsó csepp TXT, Book Az utolsó csepp letöltések DJVU, Az utolsó csepp letöltések könyvet ingyenes, Az utolsó csepp letöltések könyvet pdf ingyenes, Az utolsó csepp pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az utolsó csepp pdf ingyenes, Az utolsó csepp letöltések könyvet epub ingyenes, Az utolsó csepp ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply