Az urgai fogoly

Krasznahorkai László - Az urgai fogoly

“Az utolsó, aki valamit is ad magára, az al- vagy túlvilágba indul; és ha tudósításában úgyszólván a külvilágról beszél is, abból egyre csak az derül ki, hogy minden fontos utazás bejárandó ťerdejekéntŤ olyasmi sötétlik és tisztul, amit talán nem tiszteletlenség egy léleknéző túra emléklapjának nevezni. K. L. lélekvezetésének tárgyi színhelye Kelet-Ázsia (leginkább: Kína), az út azonban Styx határfolyójának újra meg újra-érintésével olyan körökbe vezet ahol a testi-szellemi feltámadás nem holmi életbe való visszatérést jelent, hanem egy más minőségű létezés ajándékát. Az ázsiai Urga foglya Európa kultúrájának rabságából menekülve éli és írja meg a
Földön élő ember egybeeső mennyés pokoljárását.”Miszoglád GáborA Könyv Magyarul!


Letöltések Az urgai fogoly ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az urgai fogoly ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  158
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789631423600
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2149545 / 1032568  TAGS:
  Online Az urgai fogoly ebook, könyvet Az urgai fogoly FB2, Download Az urgai fogoly PDF , Download Az urgai fogoly MOBI, Online Az urgai fogoly könyvet, ingyenes letöltések Az urgai fogoly IPhone, Online könyvet Az urgai fogoly PDF, ingyenes Az urgai fogoly DJVU, ingyenes letöltések Az urgai fogoly TXT, letöltések Az urgai fogoly RTF, Online Az urgai fogoly FB2 , e-könyvet Az urgai fogoly letöltések TXT, ingyenes Az urgai fogoly letöltések könyvet, e-könyvet Az urgai fogoly download MOBI, letöltések Az urgai fogoly IPad, olvas Az urgai fogoly MOBI, olvas Az urgai fogoly DOC, ingyenes Az urgai fogoly AWZ, Download e-könyvet Az urgai fogoly iPad , ingyenes Az urgai fogoly DJVU, Download Az urgai fogoly e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az urgai fogoly DVD, olvas Az urgai fogoly TXT, Book Az urgai fogoly letöltések DJVU, Az urgai fogoly letöltések könyvet ingyenes, Az urgai fogoly letöltések könyvet pdf ingyenes, Az urgai fogoly pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az urgai fogoly pdf ingyenes, Az urgai fogoly letöltések könyvet epub ingyenes, Az urgai fogoly ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply