Az uralkodó 2. – Királyok halála


A fiatal Julius Caesar Rómából Sulla diktatúrája elől menekülve beáll katonának egy hadigályára, amely a Földközi-tengeren védi a Köztársaságot az ellenségtől. A hajót azonban kalózok tőrbe csalják, Juliust társaival együtt elfogják, s csak hatalmas váltságdíj fejében teszik őket partra. Észak-Afrikában. Caesar kihirdeti, hogy bosszúja elől senki sem menekülhet – legkevésbé a kalózok. Saját sereget gyűjt az észak-afrikai provinciában, mellyel leveri a Róma ellen lázadó görögöket, a kalózoktól visszaveszi az elrabolt pénzt és a váltságdíjat, s katonáival győztesként tér vissza Rómába. Bátorságának, kérlelhetetlenségének híre messze megelőzi az Örök Városban. Rómába visszatérve gyermekkori barátjának, Marcus Brutusnak a seregével egyesíti saját légióját, s katonáival részt vesz a Spartacus-féle rabszolgalázadás leverésében. Útjukat visszafelé Rómába az út mellett keresztre feszített rabszolgák haláltusája kíséri. A köztársaság végnapjait éli, Julius Caesar és Marcus Brutus kezében pedig egyre nagyobb hatalom összpontosul…A Könyv Magyarul!


Letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  631
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  682 gr
  ISBN:
  9789639635777
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2145560 / 1031096
  Translator:


  TAGS:
  Online Az uralkodó 2. – Királyok halála ebook, könyvet Az uralkodó 2. – Királyok halála FB2, Download Az uralkodó 2. – Királyok halála PDF , Download Az uralkodó 2. – Királyok halála MOBI, Online Az uralkodó 2. – Királyok halála könyvet, ingyenes letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála IPhone, Online könyvet Az uralkodó 2. – Királyok halála PDF, ingyenes Az uralkodó 2. – Királyok halála DJVU, ingyenes letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála TXT, letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála RTF, Online Az uralkodó 2. – Királyok halála FB2 , e-könyvet Az uralkodó 2. – Királyok halála letöltések TXT, ingyenes Az uralkodó 2. – Királyok halála letöltések könyvet, e-könyvet Az uralkodó 2. – Királyok halála download MOBI, letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála IPad, olvas Az uralkodó 2. – Királyok halála MOBI, olvas Az uralkodó 2. – Királyok halála DOC, ingyenes Az uralkodó 2. – Királyok halála AWZ, Download e-könyvet Az uralkodó 2. – Királyok halála iPad , ingyenes Az uralkodó 2. – Királyok halála DJVU, Download Az uralkodó 2. – Királyok halála e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az uralkodó 2. – Királyok halála DVD, olvas Az uralkodó 2. – Királyok halála TXT, Book Az uralkodó 2. – Királyok halála letöltések DJVU, Az uralkodó 2. – Királyok halála letöltések könyvet ingyenes, Az uralkodó 2. – Királyok halála letöltések könyvet pdf ingyenes, Az uralkodó 2. – Királyok halála pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az uralkodó 2. – Királyok halála pdf ingyenes, Az uralkodó 2. – Királyok halála letöltések könyvet epub ingyenes, Az uralkodó 2. – Királyok halála ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply