Az úr hangja

Stanislaw Lem - Az úr hangja

"Nem izgalmas kalandregényt írok, hanem azt mondom el, miként került kultúránk a kozmikus vagy legalábbis nemcsak földi kultúránk a kozmikus vagy legalábbis nemcsak a földi egyetemesség próbatétele elé, s mi lett ebből" – írja a könyv előszavában Lem.
Ha külsődleges egzotikus kalandokban nem is bővelkedik ez a regénye, azért fantasztikum bőven akad benne, s a bejárt gondolati mélységekben való búvárkodás legalább olyan izgalmakat rejt: milyen veszélyekkel járhat az emberiség számára az, ha a katonai hatalom pusztító célokra akarja felhasználni a világűrből érkező értelmes üzeneteket?A Könyv Magyarul!


Letöltések Az úr hangja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az úr hangja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  202
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632114043
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az úr hangja ebook, könyvet Az úr hangja FB2, Download Az úr hangja PDF , Download Az úr hangja MOBI, Online Az úr hangja könyvet, ingyenes letöltések Az úr hangja IPhone, Online könyvet Az úr hangja PDF, ingyenes Az úr hangja DJVU, ingyenes letöltések Az úr hangja TXT, letöltések Az úr hangja RTF, Online Az úr hangja FB2 , e-könyvet Az úr hangja letöltések TXT, ingyenes Az úr hangja letöltések könyvet, e-könyvet Az úr hangja download MOBI, letöltések Az úr hangja IPad, olvas Az úr hangja MOBI, olvas Az úr hangja DOC, ingyenes Az úr hangja AWZ, Download e-könyvet Az úr hangja iPad , ingyenes Az úr hangja DJVU, Download Az úr hangja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az úr hangja DVD, olvas Az úr hangja TXT, Book Az úr hangja letöltések DJVU, Az úr hangja letöltések könyvet ingyenes, Az úr hangja letöltések könyvet pdf ingyenes, Az úr hangja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az úr hangja pdf ingyenes, Az úr hangja letöltések könyvet epub ingyenes, Az úr hangja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply