Az újkor és a huszadik század


Ez a sorozat két kötetben és négy részben követi végig az egyetemes és a magyar történelem fő sodrásait. A levezetések a történelmi ismeretek úgymond esszenciáját adják, vagyis a lényeges ismeretanyagot, kiegészítve a középfokú tankönyveken túli, ám fontos információkkal. Mindezekkel az adatokkal elősegítik a történelmi tények rendszerbe foglalását, hozzásegítenek a történelmi folyamatokban való gondolkodáshoz, a törvényszerűségek, összefüggések felismeréséhez. A történelmi ismeretek és a lényeglátás elsajátítását megkönnyíti a könyvek speciális tördelése, a fejezetek tagolásai, a különféle kiemelések, a fogalmak, nevek és események rögzítésében. A könyvek egyszerre szólnak a történelem iránt érdeklődő nagyközönséghez és a történelmet tanuló diákokhoz. Ám az is igaz, hogy sajátos felépítésüknél fogva tankönyvpótló, vagy tankönyv-kiegészítő szerepet is betöltenek, főleg azok számára, akik komolyabban készülnek az érettségire történelemből, vagy éppen e tárgyból felvételiznek az egyetemeken. A történelmi tudásszint emelését segítik a térképek, a kronológiai táblázatok, az uralkodók csokorba szedése, a fogalomtár, az ellenőrző kérdések. A történelem iránt mélyebben érdeklődőknek a könyvek végén található szakirodalom jegyzék jelenthet hasznos kiegészítést. E történelemkönyvek szerves részét képezi a Történelem felkészítő teszt- és segédkönyv, amely elemzésvázlataival, névregisztereivel, jogforrásaival, földrajzi kislexikonjával, esszé- és tételvariációival, rész és összefoglaló tesztjeivel tovább segíti a történelmi ismeretek sokoldalú és komplex elsajátítását, ezzel pedig az érettségi és a felvételi sikeres letételét.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az újkor és a huszadik század ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az újkor és a huszadik század ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Prezident
  Oldalak száma:
  407
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  0489002992467
  Kiadás éve:
  1999
  Árukód:
  SL#2103203015  TAGS:
  Online Az újkor és a huszadik század ebook, könyvet Az újkor és a huszadik század FB2, Download Az újkor és a huszadik század PDF , Download Az újkor és a huszadik század MOBI, Online Az újkor és a huszadik század könyvet, ingyenes letöltések Az újkor és a huszadik század IPhone, Online könyvet Az újkor és a huszadik század PDF, ingyenes Az újkor és a huszadik század DJVU, ingyenes letöltések Az újkor és a huszadik század TXT, letöltések Az újkor és a huszadik század RTF, Online Az újkor és a huszadik század FB2 , e-könyvet Az újkor és a huszadik század letöltések TXT, ingyenes Az újkor és a huszadik század letöltések könyvet, e-könyvet Az újkor és a huszadik század download MOBI, letöltések Az újkor és a huszadik század IPad, olvas Az újkor és a huszadik század MOBI, olvas Az újkor és a huszadik század DOC, ingyenes Az újkor és a huszadik század AWZ, Download e-könyvet Az újkor és a huszadik század iPad , ingyenes Az újkor és a huszadik század DJVU, Download Az újkor és a huszadik század e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az újkor és a huszadik század DVD, olvas Az újkor és a huszadik század TXT, Book Az újkor és a huszadik század letöltések DJVU, Az újkor és a huszadik század letöltések könyvet ingyenes, Az újkor és a huszadik század letöltések könyvet pdf ingyenes, Az újkor és a huszadik század pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az újkor és a huszadik század pdf ingyenes, Az újkor és a huszadik század letöltések könyvet epub ingyenes, Az újkor és a huszadik század ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply