Az új középkor

Umberto Eco - Az új középkor

Umberto Eco 1932-ben született Alessandriában. Milánóban lakik, a bolognai egyetemen szemiotikát tanít, tanszékvezető. Tudományos művei már a hatvanas évek végére világhírt szereztek neki. Publicisztikája révén az olasz kulturális közélet egyik legismertebb és legnépszerűbb szereplője. A rózsa neve, melyet több mint húsz nyelvre lefordítottak, hosszú éveken keresztül nemzetközi bestsellerlista-vezetővé tette. A bestsellerek hatásmechanizmusát "hivatalból" is kiválóan ismerő Eco – anélkül, hogy tudományos tevékenységét egyetlen pillanatig is szüneteltette volna – azóta már háromszor is megismételte ezt a bravúrt; A Foucault-inga, majd A tegnap szigete és legújabban a Baudolino (hamarosan megjelenik magyaul) is biztos világsikerként bizonyította: a kultúra, a civilizáció alapkérdései nem ismernek műfajhatárokat.

Az új középkor című esszégyűjtemény 1992-ben már megjelent magyarul. Eco a hatvanas évek óta általában mindenbe beleszól, ami fontos, és abba is, ami nem, fontossá lényegítve a lényegtelent is. Ezekből az írásaiból válogatott Barna Imre a magyar kiadáshoz. Az esszék egyforma komolysággal elemzik az irracionalizmus és a futball, a hollywoodi filmek és a skolasztika, a terrorizmus és a kulturális divatok kérdéseit.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az új középkor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az új középkor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789630784429
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2117208 / 1019557
  Series:


  TAGS:
  Online Az új középkor ebook, könyvet Az új középkor FB2, Download Az új középkor PDF , Download Az új középkor MOBI, Online Az új középkor könyvet, ingyenes letöltések Az új középkor IPhone, Online könyvet Az új középkor PDF, ingyenes Az új középkor DJVU, ingyenes letöltések Az új középkor TXT, letöltések Az új középkor RTF, Online Az új középkor FB2 , e-könyvet Az új középkor letöltések TXT, ingyenes Az új középkor letöltések könyvet, e-könyvet Az új középkor download MOBI, letöltések Az új középkor IPad, olvas Az új középkor MOBI, olvas Az új középkor DOC, ingyenes Az új középkor AWZ, Download e-könyvet Az új középkor iPad , ingyenes Az új középkor DJVU, Download Az új középkor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az új középkor DVD, olvas Az új középkor TXT, Book Az új középkor letöltések DJVU, Az új középkor letöltések könyvet ingyenes, Az új középkor letöltések könyvet pdf ingyenes, Az új középkor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az új középkor pdf ingyenes, Az új középkor letöltések könyvet epub ingyenes, Az új középkor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply