Az új földesúr

Jókai Mór - Az új földesúr

Jókainak egyik legnépszerűbb s egyben legvitatottabb regénye. Azok a remények, melyek a polgárosodásért küzdő magyarság legjobbjait fölvillanyozták, a regény megírásának idején szétfoszlani látszottak. A reménytelenségnek ebben az időszakában Jókai bizakodása időszerűtlennek tűnik. Jókai vigasztaló és bizakodásra serkentő tézisregényt írt, a magyar jellem és a magyar föld asszimiláló erejét akarja példázni, azt a tételt sugalmazza, hogy nemzeti erényeink az ellenséget is megszelídítik, sőt pártunkra állítják. Félreértették Jókainak az 1890-es években írott visszatekintő szavát, amikor Ankerschmidt alakja mögött a Magyarországon birtokot vásárló Haynau modelljét vélték felfedezni, az viszont igaz, hogy Garamvölgyi unokaöccsét, Aladárt a szabadságharc híres hőséről, Bereczky Jánosról mintázta.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az új földesúr ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az új földesúr ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  372
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789632520063
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2055397 / 1000191
  Series:


  TAGS:
  Online Az új földesúr ebook, könyvet Az új földesúr FB2, Download Az új földesúr PDF , Download Az új földesúr MOBI, Online Az új földesúr könyvet, ingyenes letöltések Az új földesúr IPhone, Online könyvet Az új földesúr PDF, ingyenes Az új földesúr DJVU, ingyenes letöltések Az új földesúr TXT, letöltések Az új földesúr RTF, Online Az új földesúr FB2 , e-könyvet Az új földesúr letöltések TXT, ingyenes Az új földesúr letöltések könyvet, e-könyvet Az új földesúr download MOBI, letöltések Az új földesúr IPad, olvas Az új földesúr MOBI, olvas Az új földesúr DOC, ingyenes Az új földesúr AWZ, Download e-könyvet Az új földesúr iPad , ingyenes Az új földesúr DJVU, Download Az új földesúr e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az új földesúr DVD, olvas Az új földesúr TXT, Book Az új földesúr letöltések DJVU, Az új földesúr letöltések könyvet ingyenes, Az új földesúr letöltések könyvet pdf ingyenes, Az új földesúr pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az új földesúr pdf ingyenes, Az új földesúr letöltések könyvet epub ingyenes, Az új földesúr ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply