Az ügy

Szesztay András - Az ügy

1963-at írunk. Egy húszéves katonát letartóztatnak, fogalma sincs, miért. Fél évig magánzárkában tartják, majd négy évre elítélik. A vád: részvétel a Mészáros-féle összeesküvésben. A bűne: ismert egy Mészáros nevű fiút. Felajánlják: azonnal szabadul, ha valakit megvádol. Nem teszi.
Milyen volt az élet a Kádár-rendszer politikai foglyaként? Hogyan segítettek magukon a rabok, és miféle emberek társaságában töltötte a fiú a börtönéveket? Hogyan lehetséges, hogy bár megrendült egészséggel, de megerősödött, ép lélekkel szabadult?
Ezt a történetet nem a képzelet, hanem az élet írta. Szesztay András egykori politikai fogoly most kitálal, egyben emléket állít azoknak, akiknek nézeteik vagy hitük miatt kellett rács mögé, esetenként a halálba menni. Kötete nem szokványos visszaemlékezés, hanem sodró lendületű, megrázó regény, ahogyan ajánlója, Köllő Miklós fogalmaz: a kiszolgáltatottsággal, a reményvesztettséggel a hit, az életigenlés feszül szembe, hosszan tartó katarzis lengi át a művet.
Ajánljuk azoknak, akiket érdekel a történelem "alulnézetben" is, és mindazoknak, akik szeretnének úrrá lenni életük nehézségeinA Könyv Magyarul!


Letöltések Az ügy ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ügy ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  181
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  246 gr
  ISBN:
  9786158072007
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699924 / 1166286  TAGS:
  Online Az ügy ebook, könyvet Az ügy FB2, Download Az ügy PDF , Download Az ügy MOBI, Online Az ügy könyvet, ingyenes letöltések Az ügy IPhone, Online könyvet Az ügy PDF, ingyenes Az ügy DJVU, ingyenes letöltések Az ügy TXT, letöltések Az ügy RTF, Online Az ügy FB2 , e-könyvet Az ügy letöltések TXT, ingyenes Az ügy letöltések könyvet, e-könyvet Az ügy download MOBI, letöltések Az ügy IPad, olvas Az ügy MOBI, olvas Az ügy DOC, ingyenes Az ügy AWZ, Download e-könyvet Az ügy iPad , ingyenes Az ügy DJVU, Download Az ügy e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ügy DVD, olvas Az ügy TXT, Book Az ügy letöltések DJVU, Az ügy letöltések könyvet ingyenes, Az ügy letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ügy pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ügy pdf ingyenes, Az ügy letöltések könyvet epub ingyenes, Az ügy ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply