Az ovinak vége, irány az iskola!

Tomor Anita - Az ovinak vége, irány az iskola!

El tudod képzelni, milyen sok kérdés lehet egy nagycsoportos óvodás fejében? Akkor lássuk csak: most, hogy nagy lettem, miért nem játszhatok a többiekkel olyan sokat, mint tavaly? Miért kell állandóan iskolásoknak való feladatokat csinálnom? Miért kell már májusban megvenni az iskolatáskát, mikor csak szeptemberben kezdődik a suli? Miért kell elbúcsúzni a barátaimtól és az óvó néniktől? Vajon jövőre, mikor iskolás leszek, akkor is lesznek barátaim? És mi lesz a régiekkel?
Minden ovis életében eljön egyszer az az idő, amikor el kell búcsúzni az óvó nénikről, a kispajtásoktól és az óvoda játékkal, kacagással teli mindennapjaitól. A nagycsoportos gyerekek egyre többet hallják: szeptemberben bizony kezdődik az iskola! De vajon mi fog történni ott? Milyen lesz? Miket fognak tanulni? – megannyi kérdés sorakozik a kis fejükben, anélkül, hogy kimondanák.
Tomor Anita mesekönyve az iskolába készülő gyerekeknek és a szüleiknek szól. Nem csak mi, szülők izgulunk az iskolakezdés miatt, a gyerekeknek talán sokkal több félelmük van. Segítsünk nekik, beszélgessünk velük sokat, hogy tényleg könnyen, vidáman, gördülékenyen induljon a tanév! Ebben segít ez a mesekönyv.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  238 gr
  ISBN:
  9786158027526
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2643982 / 1150799  TAGS:
  Online Az ovinak vége, irány az iskola! ebook, könyvet Az ovinak vége, irány az iskola! FB2, Download Az ovinak vége, irány az iskola! PDF , Download Az ovinak vége, irány az iskola! MOBI, Online Az ovinak vége, irány az iskola! könyvet, ingyenes letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! IPhone, Online könyvet Az ovinak vége, irány az iskola! PDF, ingyenes Az ovinak vége, irány az iskola! DJVU, ingyenes letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! TXT, letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! RTF, Online Az ovinak vége, irány az iskola! FB2 , e-könyvet Az ovinak vége, irány az iskola! letöltések TXT, ingyenes Az ovinak vége, irány az iskola! letöltések könyvet, e-könyvet Az ovinak vége, irány az iskola! download MOBI, letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! IPad, olvas Az ovinak vége, irány az iskola! MOBI, olvas Az ovinak vége, irány az iskola! DOC, ingyenes Az ovinak vége, irány az iskola! AWZ, Download e-könyvet Az ovinak vége, irány az iskola! iPad , ingyenes Az ovinak vége, irány az iskola! DJVU, Download Az ovinak vége, irány az iskola! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ovinak vége, irány az iskola! DVD, olvas Az ovinak vége, irány az iskola! TXT, Book Az ovinak vége, irány az iskola! letöltések DJVU, Az ovinak vége, irány az iskola! letöltések könyvet ingyenes, Az ovinak vége, irány az iskola! letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ovinak vége, irány az iskola! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ovinak vége, irány az iskola! pdf ingyenes, Az ovinak vége, irány az iskola! letöltések könyvet epub ingyenes, Az ovinak vége, irány az iskola! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply