Az Ötlet


A fejemben víz van, ahol víz van, ott hal is van, ahol hal van, ott sütnivaló is akad.

"Minden reklám, sőt minden dolog egy ötlettel kezdődik. Az új ötlet a haladás motorja, a változás mozgatórugója, a változatosság forrása" – állítja Jack Foster. Minden pillanatban szükségünk van ötletekre – néha kisebbekre, máskor igazi nagy gondolatokra Azért, hogy ez ne okozzon gondot még a legreménytelenebbnek látszó helyzetben sem, Jack Foster tíz egyszerű technikát javasol. Ezek segítségével szinte maguktól jönnek majd az ötletek! Ha pedig nagyobb kihívással kell megbirkóznunk, sikerrel alkalmazhatjuk az ötletalkotás ötlépcsős módszerét!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Ötlet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Ötlet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  212
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789639686786
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2202644 / 1057567
  Series:


  TAGS:
  Online Az Ötlet ebook, könyvet Az Ötlet FB2, Download Az Ötlet PDF , Download Az Ötlet MOBI, Online Az Ötlet könyvet, ingyenes letöltések Az Ötlet IPhone, Online könyvet Az Ötlet PDF, ingyenes Az Ötlet DJVU, ingyenes letöltések Az Ötlet TXT, letöltések Az Ötlet RTF, Online Az Ötlet FB2 , e-könyvet Az Ötlet letöltések TXT, ingyenes Az Ötlet letöltések könyvet, e-könyvet Az Ötlet download MOBI, letöltések Az Ötlet IPad, olvas Az Ötlet MOBI, olvas Az Ötlet DOC, ingyenes Az Ötlet AWZ, Download e-könyvet Az Ötlet iPad , ingyenes Az Ötlet DJVU, Download Az Ötlet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Ötlet DVD, olvas Az Ötlet TXT, Book Az Ötlet letöltések DJVU, Az Ötlet letöltések könyvet ingyenes, Az Ötlet letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Ötlet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Ötlet pdf ingyenes, Az Ötlet letöltések könyvet epub ingyenes, Az Ötlet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply