Az Ószövetség története

Cziglányi Zsolt - Az Ószövetség története

A Biblia háromnegyedét kitevő Ószövetség még a Szentírás rendszeres olvasói számára is rejt ismeretlen területeket. Ezek felfedezésére, bebarangolására hív ez a kézikönyv. Olvasmányosan beszéli el az Ószövetség eredetét, történeti hátterét; közérthetően tolmácsolja a bibliakutatás tudományos eredményeit.
Első része az ószövetségi könyvgyűjtemény kialakulását, vallási jelentőségét és értelmezésé-nek történetét foglalja össze. Második része az ókori Izrael történetének keretei között mu-tatja be a gyűjteményt alkotó negyvenhat könyvet. Megismerjük az egyes könyvek vallási és történeti hátterét, kialakulásának folyamatát és máig ható jelentőségét.
Szerzője a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola Ószövetség-tanára. Művével azokat kívánja szolgálni, akik tanulmányaik során vagy személyes érdeklődésből ismerkednek az Ószövetséggel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Ószövetség története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Ószövetség története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  534
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9786155579073
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691581 / 1161725  TAGS:
  Online Az Ószövetség története ebook, könyvet Az Ószövetség története FB2, Download Az Ószövetség története PDF , Download Az Ószövetség története MOBI, Online Az Ószövetség története könyvet, ingyenes letöltések Az Ószövetség története IPhone, Online könyvet Az Ószövetség története PDF, ingyenes Az Ószövetség története DJVU, ingyenes letöltések Az Ószövetség története TXT, letöltések Az Ószövetség története RTF, Online Az Ószövetség története FB2 , e-könyvet Az Ószövetség története letöltések TXT, ingyenes Az Ószövetség története letöltések könyvet, e-könyvet Az Ószövetség története download MOBI, letöltések Az Ószövetség története IPad, olvas Az Ószövetség története MOBI, olvas Az Ószövetség története DOC, ingyenes Az Ószövetség története AWZ, Download e-könyvet Az Ószövetség története iPad , ingyenes Az Ószövetség története DJVU, Download Az Ószövetség története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Ószövetség története DVD, olvas Az Ószövetség története TXT, Book Az Ószövetség története letöltések DJVU, Az Ószövetség története letöltések könyvet ingyenes, Az Ószövetség története letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Ószövetség története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Ószövetség története pdf ingyenes, Az Ószövetség története letöltések könyvet epub ingyenes, Az Ószövetség története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply