Az összpontosítás hatalma


Csodálatos teremtmény az ember, de ahhoz, hogy igazán hasznos lehessen, kellőképpen ki kell képezni, tovább kell fejleszteni. Óriási tetteket vihet véghez mindenki, akit csak rá lehet ébreszteni arra, hogy a tőle telhető legjobbat hozza ki magából. Összpontosítás és erőfeszítés híján azonban a legnagyszerűbb ember sem viheti túl sokra. A mentális összpontosítás már-már szinte varázslatos erejével felvértezve gyakran még a törpék is elvégezhetik az óriások munkáját, ám ennek híján az óriások sem viszik többre a törpéknél.
Az összpontosítás fontosabb még az alkalmasságnál is; nem mindig a legalkalmasabbnak látszó ember látja el a legjobban a feladatait. Igazi művészetté csak az fejlesztheti az életét és a munkásságát, aki kellőképpen összpontosít minden lehetőségre.
Igazi fejlődést csak az erőfeszítéseid biztosítanak a számodra.
Ez a leckesorozat sikerre ösztönöz, és tökéletes összhangba hoz a siker törvényeivel. Szilárdan megragadhatod általuk a kötelességeidet és a felelősségeidet.
A gondolat összpontosításának itt bemutatott módszereit a gyakorlatban is alkalmazva kapcsolatba kerülhetsz a lét örökkévaló törvényeivel és azok kimeríthetetlen alapjával, a megváltoztathatatlan igazsággal.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az összpontosítás hatalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az összpontosítás hatalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  138
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  184 gr
  ISBN:
  9786155342011
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2235727 / 1090452
  Translator:


  TAGS:
  Online Az összpontosítás hatalma ebook, könyvet Az összpontosítás hatalma FB2, Download Az összpontosítás hatalma PDF , Download Az összpontosítás hatalma MOBI, Online Az összpontosítás hatalma könyvet, ingyenes letöltések Az összpontosítás hatalma IPhone, Online könyvet Az összpontosítás hatalma PDF, ingyenes Az összpontosítás hatalma DJVU, ingyenes letöltések Az összpontosítás hatalma TXT, letöltések Az összpontosítás hatalma RTF, Online Az összpontosítás hatalma FB2 , e-könyvet Az összpontosítás hatalma letöltések TXT, ingyenes Az összpontosítás hatalma letöltések könyvet, e-könyvet Az összpontosítás hatalma download MOBI, letöltések Az összpontosítás hatalma IPad, olvas Az összpontosítás hatalma MOBI, olvas Az összpontosítás hatalma DOC, ingyenes Az összpontosítás hatalma AWZ, Download e-könyvet Az összpontosítás hatalma iPad , ingyenes Az összpontosítás hatalma DJVU, Download Az összpontosítás hatalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az összpontosítás hatalma DVD, olvas Az összpontosítás hatalma TXT, Book Az összpontosítás hatalma letöltések DJVU, Az összpontosítás hatalma letöltések könyvet ingyenes, Az összpontosítás hatalma letöltések könyvet pdf ingyenes, Az összpontosítás hatalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az összpontosítás hatalma pdf ingyenes, Az összpontosítás hatalma letöltések könyvet epub ingyenes, Az összpontosítás hatalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply