Az összeomló birodalom

John Scalzi - Az összeomló birodalom

Egy új világban játszódó űropera-sorozat első kötete a Vének háborúja Hugo-díjas bestseller-szerzőjének tollából.

A világegyetemünket a fizika törvényei uralják, így nem lehetséges a fénysebességnél gyorsabb utazás. De egy dimenziókon túli mező, az Ár felfedezése mindent megváltoztat. Az emberiség elérheti a téridő bizonyos pontjait, melyeken át számtalan naprendszerbe eljuthat.

Az emberiség kiárad a Földről az űrbe, idővel megfeledkezik a gyökereiről, és új birodalmat alapít, az Egyesülést. Alapelvük, hogy egyetlen emberi előőrs sem maradhat meg a többi nélkül. Ez biztosítékot jelent a csillagközi háború ellen, de egyben az uralkodás záloga is a birodalom vezetősége számára – a rendszer azonban nem hibátlan, és erre néhányan rájönnek.

Egy tudós az élete kockáztatásával próbálja tudatni az uralkodóval, hogy a birodalom az összeomlás szélére került. Az egyik kereskedőház sarja ördögi összeesküvés nyomaira bukkan. Az Egyesülés új császárnője pedig veszélyes hazugságokkal és árulással kénytelen megküzdeni, miközben körülötte kitörni készül a forradalom. Míg mindhárman versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék az emberi civilizációt, az ellenfeleiknek egészen más terveik vannak.

John Scalzi a világhírű Vének háborúja-sorozat után ismét bizonyítja, hogy miért tartják korunk egyik legjobb űropera szerzőjének. Az összeomló birodalom izgalmas nyitánya egy új, grandiózus sorozatnak, az év kihagyhatatlan sci-fije.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az összeomló birodalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az összeomló birodalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  311
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  316 gr
  ISBN:
  9789634192428
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2696336 / 1164200
  Translator:


  TAGS:
  Online Az összeomló birodalom ebook, könyvet Az összeomló birodalom FB2, Download Az összeomló birodalom PDF , Download Az összeomló birodalom MOBI, Online Az összeomló birodalom könyvet, ingyenes letöltések Az összeomló birodalom IPhone, Online könyvet Az összeomló birodalom PDF, ingyenes Az összeomló birodalom DJVU, ingyenes letöltések Az összeomló birodalom TXT, letöltések Az összeomló birodalom RTF, Online Az összeomló birodalom FB2 , e-könyvet Az összeomló birodalom letöltések TXT, ingyenes Az összeomló birodalom letöltések könyvet, e-könyvet Az összeomló birodalom download MOBI, letöltések Az összeomló birodalom IPad, olvas Az összeomló birodalom MOBI, olvas Az összeomló birodalom DOC, ingyenes Az összeomló birodalom AWZ, Download e-könyvet Az összeomló birodalom iPad , ingyenes Az összeomló birodalom DJVU, Download Az összeomló birodalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az összeomló birodalom DVD, olvas Az összeomló birodalom TXT, Book Az összeomló birodalom letöltések DJVU, Az összeomló birodalom letöltések könyvet ingyenes, Az összeomló birodalom letöltések könyvet pdf ingyenes, Az összeomló birodalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az összeomló birodalom pdf ingyenes, Az összeomló birodalom letöltések könyvet epub ingyenes, Az összeomló birodalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply