Az őskor világa


Érdekességek a természet világából! Tudod-e, hogy melyek a legveszedelmesebb kígyók, hogyan készül a méz, miért csíp a csalán? Ha nem, ebből a könyvből most megtudhatodElődeink az írás felfedezése előtt évmilliókkal elkezdték benépesíteni a földet. Azt mondják, ez a nagyon hosszú időszak, amit prehisztórikus, azaz történelem előtti időknek hívnak. Ehhez az időszakhoz tartoznak a legrégebbi fosszilis emberszabású maradványok, akik hasonlítottak az emberre, és akik mintegy 3 millió évvel ezelőtt tűntek fel. Az első két lábon megtett lépésektől kezdve az emberszabásúak fejlődésének számos fontos állomása van, úgymint az eszközök készítésének képessége, a tűz uralma, a szó és szocializálódás kialakulása, a vadászat és a menedékhely készítésének képessége, valamint a hatalmas felfedezés, a földművelés kialakulása. A sok csodálatos illusztráció és oktatószöveg megismertet téged a földi élettel az ember megjelenése előtt, az ausztralopitechusok életmódjával, a homo habilis, azaz ügyes ember folyamatos fejlődésével, a vadászattal, a temetkezéssel, a táborokkal, az őskőkorszak művészetével, a földművelés születésével, az első falvakkal, a megalitok korával Egy varázslatos utazás a történelem világában, minden 8 év fölötti olvasónak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az őskor világa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az őskor világa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789632516257
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495153 / 1113565
  Translator:


  TAGS:
  Online Az őskor világa ebook, könyvet Az őskor világa FB2, Download Az őskor világa PDF , Download Az őskor világa MOBI, Online Az őskor világa könyvet, ingyenes letöltések Az őskor világa IPhone, Online könyvet Az őskor világa PDF, ingyenes Az őskor világa DJVU, ingyenes letöltések Az őskor világa TXT, letöltések Az őskor világa RTF, Online Az őskor világa FB2 , e-könyvet Az őskor világa letöltések TXT, ingyenes Az őskor világa letöltések könyvet, e-könyvet Az őskor világa download MOBI, letöltések Az őskor világa IPad, olvas Az őskor világa MOBI, olvas Az őskor világa DOC, ingyenes Az őskor világa AWZ, Download e-könyvet Az őskor világa iPad , ingyenes Az őskor világa DJVU, Download Az őskor világa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az őskor világa DVD, olvas Az őskor világa TXT, Book Az őskor világa letöltések DJVU, Az őskor világa letöltések könyvet ingyenes, Az őskor világa letöltések könyvet pdf ingyenes, Az őskor világa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az őskor világa pdf ingyenes, Az őskor világa letöltések könyvet epub ingyenes, Az őskor világa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply