Az orvos látóhatára

Levendel László - Az orvos látóhatára

A neves szakorvos kiadványunkban az egészségügy és az orvoslás belső feszültségeinek, gyakorlati nehézségeinek elemzésére, feltárására vállalkozott.
Három, orvosi munkájának középpontjában álló szakmai kérdés köré csoportosítja az utóbbi évek nagy egészségügyi vitáinak jelentős témáit, a gyakorlati eredményeket, a még élő és megoldásra váró feladatokat. E három téma: a tuberkulózis hatalmának megtörése, az alkoholizmus elleni harc és az egyelőre igen nagyszámú légzés-rokkant asztmás beteg gyógyításának nehézségei.
Az orvos-beteg kapcsolat alakulásának tapasztalatai irányították szerzőnk figyelmét a pszichoszociális szemlélet felé és alakították ki nagyon határozott betegcentrikus álláspontját. Az egészségügy demokratizmusáért folytatott harc elkötelezettjeként fejti ki álláspontját az orvosi szemléletváltás szükségességéről, az egészségszervezés lehetőségeiről, a betegségmegelőzés érvényesítéséért a praxisban.
Kiadványunkat a szocialista egészségügy, az egészségpolitika iránt érdeklődő olvasóknak ajánljuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az orvos látóhatára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az orvos látóhatára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17.3 x 24.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  268
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632808592
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az orvos látóhatára ebook, könyvet Az orvos látóhatára FB2, Download Az orvos látóhatára PDF , Download Az orvos látóhatára MOBI, Online Az orvos látóhatára könyvet, ingyenes letöltések Az orvos látóhatára IPhone, Online könyvet Az orvos látóhatára PDF, ingyenes Az orvos látóhatára DJVU, ingyenes letöltések Az orvos látóhatára TXT, letöltések Az orvos látóhatára RTF, Online Az orvos látóhatára FB2 , e-könyvet Az orvos látóhatára letöltések TXT, ingyenes Az orvos látóhatára letöltések könyvet, e-könyvet Az orvos látóhatára download MOBI, letöltések Az orvos látóhatára IPad, olvas Az orvos látóhatára MOBI, olvas Az orvos látóhatára DOC, ingyenes Az orvos látóhatára AWZ, Download e-könyvet Az orvos látóhatára iPad , ingyenes Az orvos látóhatára DJVU, Download Az orvos látóhatára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az orvos látóhatára DVD, olvas Az orvos látóhatára TXT, Book Az orvos látóhatára letöltések DJVU, Az orvos látóhatára letöltések könyvet ingyenes, Az orvos látóhatára letöltések könyvet pdf ingyenes, Az orvos látóhatára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az orvos látóhatára pdf ingyenes, Az orvos látóhatára letöltések könyvet epub ingyenes, Az orvos látóhatára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply