Az origami varázsa


Kézbe fogni egy szép könyvet, lekucorodni egy puha párnára, lapozgatni, nézegetni: ez nagyon-nagyon jó dolog. Hát még ha az a könyv többet is ad a látványnál: szórakoztatva és észrevétlenül tanít, fejleszt, ötleteket ad, szárnyra kelti a lappangó kreativitást, megkívántatja a jóízű, elmélyült foglalatosságot egy kézközeli, engedelmes anyaggal: a papírral.

A papírhajtogatást, az origamit ez a szép, nagy, színes könyv a kezdetektől mutatja be. Kétféle kezdete létezik ennek a művészetnek: az ősi, történelmi kezdet, amikor a papír feltalálásával kialakultak az első hajtogatások – és a mai, mindennapi kezdet: amikor valaki először vesz kézbe papírt, hogy hajtogasson belőle…

Ez a könyv nagy segítséget nyújt azoknak is, akik az eredetre kíváncsiak, de a legtöbbet azoknak nyújtja, akik most szeretnék lépésről lépésre elsajátítani a hajtogatást. Nagyon egyszerű formáktól – észrevétlenül
– vezet el az egyre bonyolultabbakig, és mindvégig segít a megértésben fotók, magyarázatok segítségével.

Kezdőnek és haladónak, kicsinek és nagynak egyaránt szívből ajánlom! Hajtogassunk egy jót!

Kricskovics Zsuzsanna
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az origami varázsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az origami varázsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  FLEXI
  Weight:
  900 gr
  ISBN:
  9789639677258
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2165561 / 1038245  TAGS:
  Online Az origami varázsa ebook, könyvet Az origami varázsa FB2, Download Az origami varázsa PDF , Download Az origami varázsa MOBI, Online Az origami varázsa könyvet, ingyenes letöltések Az origami varázsa IPhone, Online könyvet Az origami varázsa PDF, ingyenes Az origami varázsa DJVU, ingyenes letöltések Az origami varázsa TXT, letöltések Az origami varázsa RTF, Online Az origami varázsa FB2 , e-könyvet Az origami varázsa letöltések TXT, ingyenes Az origami varázsa letöltések könyvet, e-könyvet Az origami varázsa download MOBI, letöltések Az origami varázsa IPad, olvas Az origami varázsa MOBI, olvas Az origami varázsa DOC, ingyenes Az origami varázsa AWZ, Download e-könyvet Az origami varázsa iPad , ingyenes Az origami varázsa DJVU, Download Az origami varázsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az origami varázsa DVD, olvas Az origami varázsa TXT, Book Az origami varázsa letöltések DJVU, Az origami varázsa letöltések könyvet ingyenes, Az origami varázsa letöltések könyvet pdf ingyenes, Az origami varázsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az origami varázsa pdf ingyenes, Az origami varázsa letöltések könyvet epub ingyenes, Az origami varázsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply