Az Öregasszony és a Fiú

Kapocsi Judit - Az Öregasszony és a Fiú

"- Ne törje be! Nyitva van!
A döbbenettől leeresztette a kezét, benne a kővel, és belépett a nappaliba.
– Mi az Isten csudáját csinál?! Tudja maga, milyen nehéz manapság egy rendes iparost találni? Asztalost meg főleg! És drága is!… Mit akar itt tulajdonképpen?
– Megölni téged – hallotta tompán a saját hangját.
– Mire föl tegeződik?…Megölni?… Miért? Miért akar megölni?… Nem is ismerjük egymást!"
"Több, mint egy évtizede alakult, formálódott bennem ez a történet, majd egy napon ellentmondást nem tűrően ťlenni akartŤ. Leültem a számítógépemhez. Az események, a nevek, a helyszínek maguktól jöttek, és nekem nem volt más dolgom, csak írni, írni, írni. így történt" – számolt be a több évtizede orvosként dolgozó szerző regénye keletkezésének körülményeiről.
A megszületett mű most kész arra, hogy téged is elvarázsoljon, kedves olvasó, ha vállalod a kockázatot, hogy egy eddig ismeretlen író könyvét elolvasd. Nem fogsz csalódni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Öregasszony és a Fiú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Öregasszony és a Fiú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  178
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  210 gr
  ISBN:
  9789634465485
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2207991 / 1063982  TAGS:
  Online Az Öregasszony és a Fiú ebook, könyvet Az Öregasszony és a Fiú FB2, Download Az Öregasszony és a Fiú PDF , Download Az Öregasszony és a Fiú MOBI, Online Az Öregasszony és a Fiú könyvet, ingyenes letöltések Az Öregasszony és a Fiú IPhone, Online könyvet Az Öregasszony és a Fiú PDF, ingyenes Az Öregasszony és a Fiú DJVU, ingyenes letöltések Az Öregasszony és a Fiú TXT, letöltések Az Öregasszony és a Fiú RTF, Online Az Öregasszony és a Fiú FB2 , e-könyvet Az Öregasszony és a Fiú letöltések TXT, ingyenes Az Öregasszony és a Fiú letöltések könyvet, e-könyvet Az Öregasszony és a Fiú download MOBI, letöltések Az Öregasszony és a Fiú IPad, olvas Az Öregasszony és a Fiú MOBI, olvas Az Öregasszony és a Fiú DOC, ingyenes Az Öregasszony és a Fiú AWZ, Download e-könyvet Az Öregasszony és a Fiú iPad , ingyenes Az Öregasszony és a Fiú DJVU, Download Az Öregasszony és a Fiú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Öregasszony és a Fiú DVD, olvas Az Öregasszony és a Fiú TXT, Book Az Öregasszony és a Fiú letöltések DJVU, Az Öregasszony és a Fiú letöltések könyvet ingyenes, Az Öregasszony és a Fiú letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Öregasszony és a Fiú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Öregasszony és a Fiú pdf ingyenes, Az Öregasszony és a Fiú letöltések könyvet epub ingyenes, Az Öregasszony és a Fiú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply