Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott

Luis Sepúlveda - Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott

Ismeri Szent Ferencet? – kérdezi az öreg Antonio José Bolívar Proao a paptól. Az öreg (aki a szerelmes regényeket kedveli) a paptól, aki ráérő idejében Szent Ferenc életét tanulmányozza.
Nem, személyesen sajnos nem volt hozzá szerencséje, válaszolja a pap. De őszintén sajnálja. Szent Ferenc nagyon szerette az állatokat. Ők is Isten teremtményei.
A beszélgetés az Amazonas síkságán zajlik, egy El Idilio nevű faluban, az őserdő mélyén, Antonio José Bolívar Proao önkéntes száműzetésének színhelyén. Az öreg paraszt az egyetlen a környéken, aki tud olvasni, évente kétszer egy fogorvos szállítja neki egy távoli kikötő prostituáltjaitól a kiolvasott románcokat. Neki ez az ellenszer az öregség halálos mérgére.
A faluba egyszer amerikai vadászok érkeznek, és elejtenek öt apró ocelotkölyköt, miközben az anyaállat vadászik. Ez a barbár mészárlás tragédiák sorozatát indítja el. Az öregre vár a feladat, hogy ember és állat közt igazságot tegyen. Ahogy talán Szent Ferenc is tette volna.

A chilei Luis Sepúlveda 1949-ben született. A Pinochet-rezsim idején bebörtönözték, kiszabadításában az Amnesty International segített. Harcolt Nicaraguában, aztán átjött Európába, Svédországba, majd Hamburgban telepedett le. Dolgozott újságíróként, később a Greenpeace munkatársa lett, és öt évig szolgált egy hajón. Írt regényt, tényfeltáró dokumentarista prózát és mesét. Jelenleg Spanyolországban él. A kilencvenes évek elején ezzel a regényével szerzett világhírt. Másik közkedvelt műve egy magyarul is olvasható környezetvédő mese: A sirályfióka esete a macskával, aki megtanította repülni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  134
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9789630792745
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2221636 / 1077597
  Fordító:


  TAGS:
  Online Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott ebook, könyvet Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott FB2, Download Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott PDF , Download Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott MOBI, Online Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott könyvet, ingyenes letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott IPhone, Online könyvet Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott PDF, ingyenes Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott DJVU, ingyenes letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott TXT, letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott RTF, Online Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott FB2 , e-könyvet Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott letöltések TXT, ingyenes Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott letöltések könyvet, e-könyvet Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott download MOBI, letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott IPad, olvas Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott MOBI, olvas Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott DOC, ingyenes Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott AWZ, Download e-könyvet Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott iPad , ingyenes Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott DJVU, Download Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott DVD, olvas Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott TXT, Book Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott letöltések DJVU, Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott letöltések könyvet ingyenes, Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott letöltések könyvet pdf ingyenes, Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott pdf ingyenes, Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott letöltések könyvet epub ingyenes, Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply