Az Ördög-sziget

John Hagee - Az Ördög-sziget

Efézusi Ábrahám a Római Birodalom egyik leggazdagabb embere. Hajózási vállalata az egész világot behálózza, nagy a befolyása, hűséges Rómához, de ugyanakkor Jézus Krisztus követője is.
Amíg Ábrahám és gyönyörű felesége Erzsébet a családi problémák megoldásán gondolkodik, férjhez akarják adni a két lányukat, és előrejutási lehetőséget keresnek az ikerfiúknak, Jákobnak és Péternek, békés életük egy napon darabjaira hullik szét.
A császár elrendeli, hogy a Birodalom területén élő minden kereszténynek a nyilvánosság előtt választania kell, hogy Krisztus követője marad, vagy a császárt magasztalja fel.
Ha az uralkodót Istenként imádja, megmarad a gazdagsága. Ha ragaszkodik ahhoz, hogy Jézus Krisztus az egyedüli Úr, akkor Patmosz szigetére száműzik, és rabszolgaként kell dolgoznia, vagy ami még ennél is rosszabb, mártírhalált kell halnia a római Colosseumban. Melyiket választja Ábrahám?

Megrázó történet a szerelemről, veszteségekről és a reményről. Az Ördög-sziget egy keresztény családot mutat be, melyet szétszakít a kapzsiság és a bosszúszomj. Győzelem a tragédia felett, a gyász vissza-visszatérő hullámai, és a kitartó szenvedély cselszövése egy érdekfeszítő történetbe szőve az első század keresztényeiről a történelem viharai közepette.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Ördög-sziget ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Ördög-sziget ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.3 x 20.1 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  457
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9638617470
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Az Ördög-sziget ebook, könyvet Az Ördög-sziget FB2, Download Az Ördög-sziget PDF , Download Az Ördög-sziget MOBI, Online Az Ördög-sziget könyvet, ingyenes letöltések Az Ördög-sziget IPhone, Online könyvet Az Ördög-sziget PDF, ingyenes Az Ördög-sziget DJVU, ingyenes letöltések Az Ördög-sziget TXT, letöltések Az Ördög-sziget RTF, Online Az Ördög-sziget FB2 , e-könyvet Az Ördög-sziget letöltések TXT, ingyenes Az Ördög-sziget letöltések könyvet, e-könyvet Az Ördög-sziget download MOBI, letöltések Az Ördög-sziget IPad, olvas Az Ördög-sziget MOBI, olvas Az Ördög-sziget DOC, ingyenes Az Ördög-sziget AWZ, Download e-könyvet Az Ördög-sziget iPad , ingyenes Az Ördög-sziget DJVU, Download Az Ördög-sziget e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Ördög-sziget DVD, olvas Az Ördög-sziget TXT, Book Az Ördög-sziget letöltések DJVU, Az Ördög-sziget letöltések könyvet ingyenes, Az Ördög-sziget letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Ördög-sziget pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Ördög-sziget pdf ingyenes, Az Ördög-sziget letöltések könyvet epub ingyenes, Az Ördög-sziget ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply