Az Ördög kölyke

Georgette Heyer - Az Ördög kölyke

"Aki még soha nem olvasott Heyer könyvet, készüljön fel, hogy el lesz bűvölve. Aki már olvasott, fedezze fel újra Heyer varázsát. Hiszen a klasszikusok soha nem avulnak el, csak egyre jobbak lesznek." – (Linda Howard, író) Éjszakai lányszöktetés – Az okos, gyakorlatias Mary Challoner tudta, hogy a megátalkodott Dominic Alastair, azaz Vidal márki nem akarja feleségül venni a húgát, bár anyjuk erősen ebben mesterkedett. Ezért Mary hidegfejjel eltervezte, hogyan védheti meg húgát úgy, hogy becsapja Vidalt. De arra nyilván nem számíthatott, hogy a feldühödött nemes úr őt szökteti meg! Vidal vonakodva, de felismeri felelősségét, és miután rájön, milyen komolyan őrzi erényét Mary, házasságot ajánl a hölgynek. Ám hiába a gondosan kigondolt házassági terv. Vidal sosem gondolta volna, hogy egy nő elutasítja. A megrökönyödött, elbűvölt és zavaróan kísértésbe került Vidal megesküszik, hogy Mary a felesége lesz. Akkor is, ha ez az utolsó cselekedet az életében… "Georgette Heyer olyan világba viszi olvasóit, ahol a szenvedély és az illem összeütközése szórakoztató és gyakran humoros következményekkel jár." -(Teresa Medeiros, író)A Könyv Magyarul!


Letöltések Az Ördög kölyke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az Ördög kölyke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  354
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789636895969
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2230157 / 1084719
  Translator:


  TAGS:
  Online Az Ördög kölyke ebook, könyvet Az Ördög kölyke FB2, Download Az Ördög kölyke PDF , Download Az Ördög kölyke MOBI, Online Az Ördög kölyke könyvet, ingyenes letöltések Az Ördög kölyke IPhone, Online könyvet Az Ördög kölyke PDF, ingyenes Az Ördög kölyke DJVU, ingyenes letöltések Az Ördög kölyke TXT, letöltések Az Ördög kölyke RTF, Online Az Ördög kölyke FB2 , e-könyvet Az Ördög kölyke letöltések TXT, ingyenes Az Ördög kölyke letöltések könyvet, e-könyvet Az Ördög kölyke download MOBI, letöltések Az Ördög kölyke IPad, olvas Az Ördög kölyke MOBI, olvas Az Ördög kölyke DOC, ingyenes Az Ördög kölyke AWZ, Download e-könyvet Az Ördög kölyke iPad , ingyenes Az Ördög kölyke DJVU, Download Az Ördög kölyke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az Ördög kölyke DVD, olvas Az Ördög kölyke TXT, Book Az Ördög kölyke letöltések DJVU, Az Ördög kölyke letöltések könyvet ingyenes, Az Ördög kölyke letöltések könyvet pdf ingyenes, Az Ördög kölyke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az Ördög kölyke pdf ingyenes, Az Ördög kölyke letöltések könyvet epub ingyenes, Az Ördög kölyke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply