Az orangután szorításában

 - Az orangután szorításában

Találkozunk ebben a könyvben rendőrökkel, akik a kihalt éjszakai országúton a Ladájában ládába zárt hiúzokat szállító állatorvost igazoltatják, graffitizésért megkorbácsolt amerikai fiatallal, komondor nagyságú oroszlánokkal, és embert ölni képes madarakkal is. A szerző állatorvos, aki munkája révén Új-Zélandtól Dél-Amerikáig a világ számos országában járt. Könyvében az események sodrásának visszaadására törekszik, bemutatja az egzotikus színhelyeket, állatokat. Bepillanthatunk egy thai családapa és két felesége életébe éppúgy, mint egy új-zélandi kenguruexportőr mindennapjaiba. A könyv élvezetes olvasmány lehet állatkedvelő felnőtteknek és kalandvágyó ifjaknak egyaránt.

Dr. Tóth Zsigmond 1967-ben született Budapesten. Gyermekkora egy részét Mongóliában majd Algériában töltötte. Állatorvosi tanulmányai során elsősorban a trópusi betegségek foglalkoztatták, így már hallgatóként alkalma nyílt számos országba eljutni, ahol az állatok megfigyelése mellett az ottani emberek kultúráját is tanulmányozhatta. A szerző több rangos hazai folyóiratban publikál, jelenleg a Magyar Mezőgazdaság Kiadó munkatársa, a Kistermelők Lapja szerkesztőségének szakújságírója.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az orangután szorításában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az orangután szorításában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Number of Pages:
  136
  Weight:
  224 gr
  ISBN:
  9789632365725
  Language:
  ENGLISH – FRENCH
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2387217 / 1125761
 • Share
  TAGS:
  Online Az orangután szorításában ebook, könyvet Az orangután szorításában FB2, Download Az orangután szorításában PDF , Download Az orangután szorításában MOBI, Online Az orangután szorításában könyvet, ingyenes letöltések Az orangután szorításában IPhone, Online könyvet Az orangután szorításában PDF, ingyenes Az orangután szorításában DJVU, ingyenes letöltések Az orangután szorításában TXT, letöltések Az orangután szorításában RTF, Online Az orangután szorításában FB2 , e-könyvet Az orangután szorításában letöltések TXT, ingyenes Az orangután szorításában letöltések könyvet, e-könyvet Az orangután szorításában download MOBI, letöltések Az orangután szorításában IPad, olvas Az orangután szorításában MOBI, olvas Az orangután szorításában DOC, ingyenes Az orangután szorításában AWZ, Download e-könyvet Az orangután szorításában iPad , ingyenes Az orangután szorításában DJVU, Download Az orangután szorításában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az orangután szorításában DVD, olvas Az orangután szorításában TXT, Book Az orangután szorításában letöltések DJVU, Az orangután szorításában letöltések könyvet ingyenes, Az orangután szorításában letöltések könyvet pdf ingyenes, Az orangután szorításában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az orangután szorításában pdf ingyenes, Az orangután szorításában letöltések könyvet epub ingyenes, Az orangután szorításában ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply