Az órák

Michael Cunningham - Az órák

A könyv három nő sorsán keresztül tér és idő metafizikus kapcsolatának szívszorító élményét nyútja. Első helyszíne London, az idő pedig a második világháború kezdő napja. Virginia Woolf írónő öngyilkosságot követ el. Teste ott lebeg a folyóban, melynek hídján anyukájával éppen átsétál egy kisfiú. A következő helyszín New York City, a XX. század végén. Clarissan Vaughan könyvvkiadó éppen virágot vásárol barátjának, Richardnak, a beteg homoszexuális költőnek, aki most nyert el egy rangos irodalmi díjat. A harmadik idősíkon a második világháború után vagyunk, Kaliforniában, ahol Laura Braun háziasszony neveli a fiát, egy meglehetősen fojtogató légkörű házasságban.
Cunningham kivételes könnyedséggel és biztonsággal teremt kapcsolatot a három nő sorsa között. S miközben a regény ide-oda ugrál a XX. században, az író tiszta, erős, költői hangon mesél el történeteket emberekről, akik szerelem és magány, remény és elkeseredés konfliktusaiban próbálnak értékes életet élni, nem egyszer családjuk, barátaik és szeretők ellenében.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az órák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az órák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  250
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9639475068
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:


  TAGS:
  Online Az órák ebook, könyvet Az órák FB2, Download Az órák PDF , Download Az órák MOBI, Online Az órák könyvet, ingyenes letöltések Az órák IPhone, Online könyvet Az órák PDF, ingyenes Az órák DJVU, ingyenes letöltések Az órák TXT, letöltések Az órák RTF, Online Az órák FB2 , e-könyvet Az órák letöltések TXT, ingyenes Az órák letöltések könyvet, e-könyvet Az órák download MOBI, letöltések Az órák IPad, olvas Az órák MOBI, olvas Az órák DOC, ingyenes Az órák AWZ, Download e-könyvet Az órák iPad , ingyenes Az órák DJVU, Download Az órák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az órák DVD, olvas Az órák TXT, Book Az órák letöltések DJVU, Az órák letöltések könyvet ingyenes, Az órák letöltések könyvet pdf ingyenes, Az órák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az órák pdf ingyenes, Az órák letöltések könyvet epub ingyenes, Az órák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply