Az opricsnyik egy napja


A törzsökös nemest rögtön megkötözzük, és kipeckeljük a száját, majd könyökénél fogva kicipeljük az udvarra. Az asszonyt pedig… no, a fehérnéppel persze vidámabban kell elbánni, így van előírva. De először a törzsökös kerül sorra. (…) Az opricsnyikok a lábánál fogva vonszolják a törzsököst a tornáctól a kapuig, utolsó útjára. (…) Nagul már felmászott a kapura, ügyesen felköti a kötelet, nem először akasztja fel Oroszország ellenségeit. Mindannyian a kapu alá állunk, felemeljük a törzsökös nemest. – Szó és tett!
Egy szempillantás – és már ott ingadozik Ivan Ivanovics a hurokban, rángatózik, felhördül, szuszog, fingik egyet búcsúzásul. Levesszük sapkánkat, keresztet vetünk. Majd újból a fejünkre tesszük. Várjuk, mikor száll ki a törzsökösből a lélek. A dolgunk egyharmadát már elvégeztük. Most az asszony következik. Visszamegyünk a házba. – Nem szabad meghalnia! -figyelmeztet a Papa hangja, mint mindig.

Részlet
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az opricsnyik egy napja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az opricsnyik egy napja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  189
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  184 gr
  ISBN:
  9789636930646
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2146155 / 1031630
  Series:


  TAGS:
  Online Az opricsnyik egy napja ebook, könyvet Az opricsnyik egy napja FB2, Download Az opricsnyik egy napja PDF , Download Az opricsnyik egy napja MOBI, Online Az opricsnyik egy napja könyvet, ingyenes letöltések Az opricsnyik egy napja IPhone, Online könyvet Az opricsnyik egy napja PDF, ingyenes Az opricsnyik egy napja DJVU, ingyenes letöltések Az opricsnyik egy napja TXT, letöltések Az opricsnyik egy napja RTF, Online Az opricsnyik egy napja FB2 , e-könyvet Az opricsnyik egy napja letöltések TXT, ingyenes Az opricsnyik egy napja letöltések könyvet, e-könyvet Az opricsnyik egy napja download MOBI, letöltések Az opricsnyik egy napja IPad, olvas Az opricsnyik egy napja MOBI, olvas Az opricsnyik egy napja DOC, ingyenes Az opricsnyik egy napja AWZ, Download e-könyvet Az opricsnyik egy napja iPad , ingyenes Az opricsnyik egy napja DJVU, Download Az opricsnyik egy napja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az opricsnyik egy napja DVD, olvas Az opricsnyik egy napja TXT, Book Az opricsnyik egy napja letöltések DJVU, Az opricsnyik egy napja letöltések könyvet ingyenes, Az opricsnyik egy napja letöltések könyvet pdf ingyenes, Az opricsnyik egy napja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az opricsnyik egy napja pdf ingyenes, Az opricsnyik egy napja letöltések könyvet epub ingyenes, Az opricsnyik egy napja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply