Az önjáró vállalkozás

John Warrillow - Az önjáró vállalkozás

Mi van a profiton túl? Ha azt mondom, sikeres vállalkozás, Te azt mondod, nagy profittermelő képesség. Tény és való, hogy a hasznon nem elhanyagolható tényező, ám nem a nagy profit a legfőbb cél! Van valami, ami a profiton is túlmutat: ez pedig az anyagi függetlenség. Vállalkozást vezetni 24 órás szolgálatot jelent. Ha jóban akarsz lenni az ügyfeleiddel, többnyire nincs se estéd, se hétvégéd, bármikor befuthat egy sürgős rendelés vagy egy olyan vevő hívása, aki valamiért kulcsfontosságú. Tegyük fel, hogy jól fut a szekér, szépen jön a haszon, de a kisördög mégis azt súgja, valami nincs rendjén. S a kisördög kivételesen igazat mond! Vállalkozásod sikeres, ha megkapod azt a mennyiségű pénzt és szakmai elismerést, amit elvársz tőle. Sikeres ember viszont csak akkor lehetsz, ha életedben van másra is időd, mint a munkádra. És el is érkeztünk a legfőbb célhoz: hogyan építs olyan vállalkozást, mely biztosítja számodra a kellemes és biztonságos szabadságot életed hátralevő részére? Építs eladható vállalkozást! Kiadónk legújabb könyvében a szerző megmutatja azt a 17 lépést, amit követve akár 3 év alatt úgy formálhatod át céged, hogy értékesítése után megszerzett összegből boldogan élj, míg meg nem halsz. És ez nem tündérmese! Az Eladható vállalkozás egy olyan könyv, mely bármely tevékenységi körrel rendelkező cég esetén alkalmazható, s a lépésekkel elérhető sikered csak attól függ, van-e elég kitartásod és hited azok maradéktalan betartására. Tégy egy próbát, s élvezd azt a szabadságot, amit kemény munkáddal már eddig is kiérdemeltél!A Könyv Magyarul!


Letöltések Az önjáró vállalkozás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az önjáró vállalkozás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789638938466
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227507 / 1081991
  Translator:


  TAGS:
  Online Az önjáró vállalkozás ebook, könyvet Az önjáró vállalkozás FB2, Download Az önjáró vállalkozás PDF , Download Az önjáró vállalkozás MOBI, Online Az önjáró vállalkozás könyvet, ingyenes letöltések Az önjáró vállalkozás IPhone, Online könyvet Az önjáró vállalkozás PDF, ingyenes Az önjáró vállalkozás DJVU, ingyenes letöltések Az önjáró vállalkozás TXT, letöltések Az önjáró vállalkozás RTF, Online Az önjáró vállalkozás FB2 , e-könyvet Az önjáró vállalkozás letöltések TXT, ingyenes Az önjáró vállalkozás letöltések könyvet, e-könyvet Az önjáró vállalkozás download MOBI, letöltések Az önjáró vállalkozás IPad, olvas Az önjáró vállalkozás MOBI, olvas Az önjáró vállalkozás DOC, ingyenes Az önjáró vállalkozás AWZ, Download e-könyvet Az önjáró vállalkozás iPad , ingyenes Az önjáró vállalkozás DJVU, Download Az önjáró vállalkozás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az önjáró vállalkozás DVD, olvas Az önjáró vállalkozás TXT, Book Az önjáró vállalkozás letöltések DJVU, Az önjáró vállalkozás letöltések könyvet ingyenes, Az önjáró vállalkozás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az önjáró vállalkozás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az önjáró vállalkozás pdf ingyenes, Az önjáró vállalkozás letöltések könyvet epub ingyenes, Az önjáró vállalkozás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply