Az önismeret a harmonikus élet kulcsa


A horoszkóp, az univerzum köre, életünk kerete adott. Születésünk pillanatában megérkezünk a magunk választotta pontjára, valamilyen céllal, megoldandó feladattal. Ez a sorsunk, a karmánk, ezt kell megcselekednünk. A jövőnk kulcsa, a megoldás abban rejlik, hogy felismerjük-e a karmánk szabta feladatot, és hogy azt hogyan teljesítjük.
Az asztrológia nem jóslás, hanem a sorsfeladatunk tudatosításáról és elfogadásáról szól.
Ez az asztrológiai kézikönyv a lehető legegyszerűbb alapokon nyugszik: elegendő ismerni a Szaturnusz, a Jupiter, valamint a Nap jegy és az uralkodó bolygójának elhelyezkedését a horoszkópban jegyek és házak szerint.
A könyv elsősorban azoknak szól, akik alapvető asztrológiai ismeretekkel rendelkeznek, és szeretnének könnyen eligazodni, esetleg másoknak is tanácsot adni, hogy miként ismerhetik fel a nekik rendelt utat.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155686443
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692129 / 1162056  TAGS:
  Online Az önismeret a harmonikus élet kulcsa ebook, könyvet Az önismeret a harmonikus élet kulcsa FB2, Download Az önismeret a harmonikus élet kulcsa PDF , Download Az önismeret a harmonikus élet kulcsa MOBI, Online Az önismeret a harmonikus élet kulcsa könyvet, ingyenes letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa IPhone, Online könyvet Az önismeret a harmonikus élet kulcsa PDF, ingyenes Az önismeret a harmonikus élet kulcsa DJVU, ingyenes letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa TXT, letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa RTF, Online Az önismeret a harmonikus élet kulcsa FB2 , e-könyvet Az önismeret a harmonikus élet kulcsa letöltések TXT, ingyenes Az önismeret a harmonikus élet kulcsa letöltések könyvet, e-könyvet Az önismeret a harmonikus élet kulcsa download MOBI, letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa IPad, olvas Az önismeret a harmonikus élet kulcsa MOBI, olvas Az önismeret a harmonikus élet kulcsa DOC, ingyenes Az önismeret a harmonikus élet kulcsa AWZ, Download e-könyvet Az önismeret a harmonikus élet kulcsa iPad , ingyenes Az önismeret a harmonikus élet kulcsa DJVU, Download Az önismeret a harmonikus élet kulcsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az önismeret a harmonikus élet kulcsa DVD, olvas Az önismeret a harmonikus élet kulcsa TXT, Book Az önismeret a harmonikus élet kulcsa letöltések DJVU, Az önismeret a harmonikus élet kulcsa letöltések könyvet ingyenes, Az önismeret a harmonikus élet kulcsa letöltések könyvet pdf ingyenes, Az önismeret a harmonikus élet kulcsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az önismeret a harmonikus élet kulcsa pdf ingyenes, Az önismeret a harmonikus élet kulcsa letöltések könyvet epub ingyenes, Az önismeret a harmonikus élet kulcsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply