Az olvasás labirintusában


Eisemann György hatvan esztendős, ennek alkalmából gyűltek össze tanárai, tanítványai, kollégái, hogy írásaikkal köszöntsék őt. Bár többféle a tanulmányok szerzőinek viszonya az ünnepelthez, senki sem tudja függetleníteni magát attól a hatástól, melyet az Eisemann-szövegek gyakoroltak rájuk. Az ünnepelt tanulmányai ugyanis az elmúlt évtizedekben hol szelíden, hol követelően, de rendre újragondolásra késztették az irodalomtörténészeket. Az a szép hagyomány, hogy pályatársai jókívánságaikat, szakmai nagyrabecsülésüket az ünnepelt téziseinek, hipotéziseinek, eredményeinek a továbbgondolásával, vagyis tanulmányokban fejezik ki, egyúttal azt is jelenti, hogy mind az ünnepelt, mind pedig az ünneplő több évtizedes tudományos munkásságának hatékonyságával szembesül. Túlzás nélkül állítható tehát, az itt olvasható írások legalább annyit köszönhetnek Eisemann Györgynek, mint amennyire köszönteni igyekeznek őt.
A kötetben szereplő harmincnyolc tartalmas írás hét tematikai csomópont köré csoportosul: az átírás mint hatástörténeti esemény, a teória labrinitusai, az Arany János- és Jókai Mór-életmű újraolvasása, a folytatódó romantika és modernség, valamint a századforduló alakzatai címekkel egybefogottak által felvetett kérdésekre keresnek választ Eisemann György pályatársai.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az olvasás labirintusában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az olvasás labirintusában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  616
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  1000 gr
  ISBN:
  9786155047503
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466484 / 1095659  TAGS:
  Online Az olvasás labirintusában ebook, könyvet Az olvasás labirintusában FB2, Download Az olvasás labirintusában PDF , Download Az olvasás labirintusában MOBI, Online Az olvasás labirintusában könyvet, ingyenes letöltések Az olvasás labirintusában IPhone, Online könyvet Az olvasás labirintusában PDF, ingyenes Az olvasás labirintusában DJVU, ingyenes letöltések Az olvasás labirintusában TXT, letöltések Az olvasás labirintusában RTF, Online Az olvasás labirintusában FB2 , e-könyvet Az olvasás labirintusában letöltések TXT, ingyenes Az olvasás labirintusában letöltések könyvet, e-könyvet Az olvasás labirintusában download MOBI, letöltések Az olvasás labirintusában IPad, olvas Az olvasás labirintusában MOBI, olvas Az olvasás labirintusában DOC, ingyenes Az olvasás labirintusában AWZ, Download e-könyvet Az olvasás labirintusában iPad , ingyenes Az olvasás labirintusában DJVU, Download Az olvasás labirintusában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az olvasás labirintusában DVD, olvas Az olvasás labirintusában TXT, Book Az olvasás labirintusában letöltések DJVU, Az olvasás labirintusában letöltések könyvet ingyenes, Az olvasás labirintusában letöltések könyvet pdf ingyenes, Az olvasás labirintusában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az olvasás labirintusában pdf ingyenes, Az olvasás labirintusában letöltések könyvet epub ingyenes, Az olvasás labirintusában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply