Az ökológiai lábnyom határai

Szigeti Cecília - Az ökológiai lábnyom határai

Az ökolábnyom az elmúlt évtizedek során egy érdekes tudományos kezdeményezésből az egyik legígéretesebb alternatív makrogazdasági mérőszámmá vált. Elismertségét világhírű, Nobel-díjas tudósok (Stiglitz, Sen, Fitoussi) munkái és kontinenseken átívelő politikai kampányok (TEN-in-TEN) is jelzik. Számos ország, többek közt az Egyesült Arab Emírségek és Svájc élen jár a mutató bevezetésében. A páratlan sikertörténet azonban problémák forrása is. Az ismeretek gyakran felületesek, a médiában továbbított információ pontatlan, gyakran alapjában téves. Az ökológiai lábnyomnak ahogy ezt a cím is sugallja a könyv elsősorban makroszintű vonatkozásait vizsgálja, nagy hangsúlyt helyezve az egyes országok ökolábnyomának elemzésére. Arra is fény derül, hogy az alternatív makrogazdasági mérőszámok között az ökológiai lábnyomnak kiemelt szerepe van-e. A kötet hipotézise szerint vannak a fenntarthatóság dimenzióit jobban k épviselő és ezáltal több információt tartalmazó mérőszámok, míg az ökológiai lábnyom csak korlátozottan alkalmas következtetések levonására. A szerző kvantitatív módszerekkel keresi a koncepció és az adatbázisok gyengeségeit és hibáit, hogy ezek ismeretében választ adhasson arra, hol vannak az ökológiai lábnyom alkalmazásának határai.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ökológiai lábnyom határai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ökológiai lábnyom határai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  199
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  322 gr
  ISBN:
  9789632798837
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688083 / 1159332
  Series:


  TAGS:
  Online Az ökológiai lábnyom határai ebook, könyvet Az ökológiai lábnyom határai FB2, Download Az ökológiai lábnyom határai PDF , Download Az ökológiai lábnyom határai MOBI, Online Az ökológiai lábnyom határai könyvet, ingyenes letöltések Az ökológiai lábnyom határai IPhone, Online könyvet Az ökológiai lábnyom határai PDF, ingyenes Az ökológiai lábnyom határai DJVU, ingyenes letöltések Az ökológiai lábnyom határai TXT, letöltések Az ökológiai lábnyom határai RTF, Online Az ökológiai lábnyom határai FB2 , e-könyvet Az ökológiai lábnyom határai letöltések TXT, ingyenes Az ökológiai lábnyom határai letöltések könyvet, e-könyvet Az ökológiai lábnyom határai download MOBI, letöltések Az ökológiai lábnyom határai IPad, olvas Az ökológiai lábnyom határai MOBI, olvas Az ökológiai lábnyom határai DOC, ingyenes Az ökológiai lábnyom határai AWZ, Download e-könyvet Az ökológiai lábnyom határai iPad , ingyenes Az ökológiai lábnyom határai DJVU, Download Az ökológiai lábnyom határai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ökológiai lábnyom határai DVD, olvas Az ökológiai lábnyom határai TXT, Book Az ökológiai lábnyom határai letöltések DJVU, Az ökológiai lábnyom határai letöltések könyvet ingyenes, Az ökológiai lábnyom határai letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ökológiai lábnyom határai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ökológiai lábnyom határai pdf ingyenes, Az ökológiai lábnyom határai letöltések könyvet epub ingyenes, Az ökológiai lábnyom határai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply