Az óceán meséi

Jack London - Az óceán meséi

2016-ban száz éve, hogy itt hagyta a világot Jack London, az amerikai irodalom nagy alakja, műfajok egész sorának újító zsenije. Bármit írt, állathistóriát, kalóztörténetet, krimit, utópisztikus regényt, westernt, szociográfiát, csavargónaplót az irodalom művésze volt.
Ebben a száz évben a legszélesebb olvasóközönség rajongott érte. És a magyar írástudók legjava. Hunyady Sándor így lelkesedett: Jack London csupa mesélő kedv, fantázia, kaland, mert földrajzilag is egészen új területeket tár föl a sápadt európai képzelet előtt. Minden könyvének más és más, szenzációs díszlete van. Elvisz Alaszkába, ahol halállal kell fizetni az aranyért, vad szerencsekeresők, éhes farkasok közé, viola hómezőkre, amelyek fölött az északi fény világít, és ahol megfagy a tüdő a jeges levegőben. Kis halászhajókon, gyanús gőzösökön bejárjuk vele a Csendes-óceánt. Éhezünk, ölünk, dolgozunk. Ahová nyúl, kincs akad a kezébe. Akkora elbeszélő tehetség, hogy a tollán új fényt kap minden elkopott probléma.
A Kossuth Kiadó 2015 szeptemberétől 15 kötetben megjelenteti az életmű legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az óceán meséi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az óceán meséi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  285
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789630983457
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2654480 / 1153246
  Series:


  TAGS:
  Online Az óceán meséi ebook, könyvet Az óceán meséi FB2, Download Az óceán meséi PDF , Download Az óceán meséi MOBI, Online Az óceán meséi könyvet, ingyenes letöltések Az óceán meséi IPhone, Online könyvet Az óceán meséi PDF, ingyenes Az óceán meséi DJVU, ingyenes letöltések Az óceán meséi TXT, letöltések Az óceán meséi RTF, Online Az óceán meséi FB2 , e-könyvet Az óceán meséi letöltések TXT, ingyenes Az óceán meséi letöltések könyvet, e-könyvet Az óceán meséi download MOBI, letöltések Az óceán meséi IPad, olvas Az óceán meséi MOBI, olvas Az óceán meséi DOC, ingyenes Az óceán meséi AWZ, Download e-könyvet Az óceán meséi iPad , ingyenes Az óceán meséi DJVU, Download Az óceán meséi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az óceán meséi DVD, olvas Az óceán meséi TXT, Book Az óceán meséi letöltések DJVU, Az óceán meséi letöltések könyvet ingyenes, Az óceán meséi letöltések könyvet pdf ingyenes, Az óceán meséi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az óceán meséi pdf ingyenes, Az óceán meséi letöltések könyvet epub ingyenes, Az óceán meséi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply