Az obeliszkkapu

N. K. Jemisin - Az obeliszkkapu

Rezdületlen az a fal, mely a hagyományokkal való szembenállást jelképezi. A remény egyetlen sugaraként régóta eltemetve hever az egyre vastagabb hamuréteg alatt.

Tízgyűrűs Alabástrom – az őrült, a világ megnyomorítója, a megmentő – küldetéssel tér vissza: ki akarja képezni utódját, Essunt. Essunt, aki menedékre lelt, de a lányát nem találta meg. Alabástrom egy kéréssel áll elő: ha Essun megteszi, az örökre megpecsételi Rezdületlen sorsát.

Eközben messze tőle Nassun, a lánya egyre erősebb lesz – és a döntései meg fogják törni a világot. Egyre sötétebbé válik a mindennek végét jelentő évszak, miközben a civilizáció fokozatosan belesüpped a hosszú, sötét éjszakába.

Az ötödik évszak folytatásában az obeliszkek és egy ősi rejtély végre választ adnak a kérdésekre. N. K. Jemisin ismét bizonyítja, hogy nem hiába jelölték az utóbbi években az SF összes komoly díjára: Az obeliszkkapu egy újabb felejthetetlen fantasy, ami merészen feszegeti a műfaj határait – ráadásul az elődjét követően ez a kötet is megkapta a Hugo-díjat
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az obeliszkkapu ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az obeliszkkapu ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  315
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789634193685
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708342 / 1170349
  Series:


  TAGS:
  Online Az obeliszkkapu ebook, könyvet Az obeliszkkapu FB2, Download Az obeliszkkapu PDF , Download Az obeliszkkapu MOBI, Online Az obeliszkkapu könyvet, ingyenes letöltések Az obeliszkkapu IPhone, Online könyvet Az obeliszkkapu PDF, ingyenes Az obeliszkkapu DJVU, ingyenes letöltések Az obeliszkkapu TXT, letöltések Az obeliszkkapu RTF, Online Az obeliszkkapu FB2 , e-könyvet Az obeliszkkapu letöltések TXT, ingyenes Az obeliszkkapu letöltések könyvet, e-könyvet Az obeliszkkapu download MOBI, letöltések Az obeliszkkapu IPad, olvas Az obeliszkkapu MOBI, olvas Az obeliszkkapu DOC, ingyenes Az obeliszkkapu AWZ, Download e-könyvet Az obeliszkkapu iPad , ingyenes Az obeliszkkapu DJVU, Download Az obeliszkkapu e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az obeliszkkapu DVD, olvas Az obeliszkkapu TXT, Book Az obeliszkkapu letöltések DJVU, Az obeliszkkapu letöltések könyvet ingyenes, Az obeliszkkapu letöltések könyvet pdf ingyenes, Az obeliszkkapu pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az obeliszkkapu pdf ingyenes, Az obeliszkkapu letöltések könyvet epub ingyenes, Az obeliszkkapu ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply