Az ítéletidő

Kőrösi Zoltán - Az ítéletidő

,,Ki a franc gondolkodna a világvégén, ha éppen vásárolni megy, kezében a gurulós szatyorral."

Ferencvárosban egy napos októberi reggelen beszakad az útburkolat, meggörbülnek a villamossínek – és ez csak a kezdete a közelgő világvégének. Mert a világnak vége van, ha egy betonszállító teherautó rakománya beömlik egy Škoda ülésére, és vége van akkor is, ha átjáró nyílik ég és föld között az Angyal és a Mester utca sarkán. De a világ, benne Magyarország és Budapest, a jelek szerint nem akar tudomást venni arról, hogy megérkezett az apokalipszis. A világot az se érdekli, hogy a születésekor minden ember mellé két őrző rendeltetik, az egyik a jobb válla felől, a másik a bal felől vigyázza. Az egyik a jóra tanítja, a másik bűnbe csábítja. Rajtunk áll, hogy melyiket választjuk, ám, hogy mi volt a jóra és mi volt a bűnbe vezető döntés, csupán az utolsó pillanatban világosodik meg, amikor már nincsen visszalépés.

Humor és mágia, pusztulás és megváltó szerelem különös fordulatai keverednek a 2016-ban váratlanul elhunyt író utolsó regényében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ítéletidő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ítéletidő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789633108499
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2676385 / 1154539  TAGS:
  Online Az ítéletidő ebook, könyvet Az ítéletidő FB2, Download Az ítéletidő PDF , Download Az ítéletidő MOBI, Online Az ítéletidő könyvet, ingyenes letöltések Az ítéletidő IPhone, Online könyvet Az ítéletidő PDF, ingyenes Az ítéletidő DJVU, ingyenes letöltések Az ítéletidő TXT, letöltések Az ítéletidő RTF, Online Az ítéletidő FB2 , e-könyvet Az ítéletidő letöltések TXT, ingyenes Az ítéletidő letöltések könyvet, e-könyvet Az ítéletidő download MOBI, letöltések Az ítéletidő IPad, olvas Az ítéletidő MOBI, olvas Az ítéletidő DOC, ingyenes Az ítéletidő AWZ, Download e-könyvet Az ítéletidő iPad , ingyenes Az ítéletidő DJVU, Download Az ítéletidő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ítéletidő DVD, olvas Az ítéletidő TXT, Book Az ítéletidő letöltések DJVU, Az ítéletidő letöltések könyvet ingyenes, Az ítéletidő letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ítéletidő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ítéletidő pdf ingyenes, Az ítéletidő letöltések könyvet epub ingyenes, Az ítéletidő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply