Az iskolai tudás


A könyv a tanulók matematikai és természettudományi tudásának minőségét elemzi. Középpontjában egy széles körű felmérés áll, amely az iskolában elsajátított tudást és annak az iskolai kontextuson kívüli alkalmazhatóságát vizsgálja. Bemutatja a matematika, kémia, fizika és biológia tárgyak tudása, valamint az alkalmazás, a megértés, az induktív, deduktív és valószínűségi gondolkodás, továbbá a tanulók tantárgyi attitűdjei közötti összefüggéseket. A könyv első kiadása a tudás elemzésével foglalkozó kutatások egyik alapművévé vált. Jól használható az egyetemi és főiskolai képzésben, valamint a tanártovábbképzésben. A második kiadást az elmúlt négy év fejleményeit bemutató bibliográfia egészíti ki.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az iskolai tudás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az iskolai tudás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Osiris Kiadó
  Number of Pages:
  356
  Kötés:
  karton
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  0669001642192
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  SL#2104775867  TAGS:
  Online Az iskolai tudás ebook, könyvet Az iskolai tudás FB2, Download Az iskolai tudás PDF , Download Az iskolai tudás MOBI, Online Az iskolai tudás könyvet, ingyenes letöltések Az iskolai tudás IPhone, Online könyvet Az iskolai tudás PDF, ingyenes Az iskolai tudás DJVU, ingyenes letöltések Az iskolai tudás TXT, letöltések Az iskolai tudás RTF, Online Az iskolai tudás FB2 , e-könyvet Az iskolai tudás letöltések TXT, ingyenes Az iskolai tudás letöltések könyvet, e-könyvet Az iskolai tudás download MOBI, letöltések Az iskolai tudás IPad, olvas Az iskolai tudás MOBI, olvas Az iskolai tudás DOC, ingyenes Az iskolai tudás AWZ, Download e-könyvet Az iskolai tudás iPad , ingyenes Az iskolai tudás DJVU, Download Az iskolai tudás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az iskolai tudás DVD, olvas Az iskolai tudás TXT, Book Az iskolai tudás letöltések DJVU, Az iskolai tudás letöltések könyvet ingyenes, Az iskolai tudás letöltések könyvet pdf ingyenes, Az iskolai tudás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az iskolai tudás pdf ingyenes, Az iskolai tudás letöltések könyvet epub ingyenes, Az iskolai tudás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply