AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI


A kötetben található írások az ezredforduló óta eltelt bő évtized alatt keletkeztek, és szinte valamennyit alkalom szülte, ha többször szét is feszítették ennek kereteit, amit a megértésnek az a kényszere magyarázhat, amely, ha valamely külső tényező (kutatási projekt kínálta feladat, folyóirat felkérése, doktori védés, könyvbemutató stb.) egyszer előhívta, immár nem annyira az intézményes formák, inkább saját diszkurzív törvényei szerint alakította az olvasást. Azt, amit egymástól elválaszthatatlanul vezetett a szóban forgó irodalmár értésmódjára, diskurzusának összetéveszthetetlen egyediségére, az irodalom mibenlétére, valamint a szöveg(ek)ben értelmezett irodalmi és irodalomelméleti korpuszra irányuló érdeklődés. Az egyes olvasásmódokra mindig az adott olvasatok lehető legszorosabb olvasása próbál itt kérdezni, vagyis szövegek, művek, életművek értelmezésének mint ellenjegyzésüknek az ellenjegyzése, hiszen így, ennek eseményében nyilvánulhat meg az, ami a kötet címében is áll az irodalom ellenjegyzései. Az irodalom nyilvánvalóan nem létezik önmagában, így bajosan is lehetne azt közvetlenül ellenjegyezni, csak konkrét, aláírt szövegekkel, illetve szövegekkel mint aláírásokkal (és ellenjegyzésekkel) lehetséges ez, mivel azonban az aláírások és ellenjegyzések egyedisége rendre az irodalomra, az irodalmiságra irányuló kérdezésként, egy irodalomszemlélet mintázataként rajzolódik elő, talán nem jelentés nélküli általános és egyedi elkerülhetetlenül szinguláris kapcsát e különös összetétellel nyomatékosítani.

Bónus Tibor 1972-ben született Szentesen. Az ELTE Összehasonlító Irodalom- és Kultúratudomány Tanszékén tanít, fő kutatási területe a 20. századi magyar és francia irodalom, az irodalomelmélet, továbbá 17. századi francia irodalommal is foglalkozik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  392
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9786155047404
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236458 / 1091225  TAGS:
  Online AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI ebook, könyvet AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI FB2, Download AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI PDF , Download AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI MOBI, Online AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI könyvet, ingyenes letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI IPhone, Online könyvet AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI PDF, ingyenes AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI DJVU, ingyenes letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI TXT, letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI RTF, Online AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI FB2 , e-könyvet AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI letöltések TXT, ingyenes AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI letöltések könyvet, e-könyvet AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI download MOBI, letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI IPad, olvas AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI MOBI, olvas AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI DOC, ingyenes AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI AWZ, Download e-könyvet AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI iPad , ingyenes AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI DJVU, Download AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI DVD, olvas AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI TXT, Book AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI letöltések DJVU, AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI letöltések könyvet ingyenes, AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI letöltések könyvet pdf ingyenes, AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI pdf ingyenes, AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI letöltések könyvet epub ingyenes, AZ IRODALOM ELLENJEGYZÉSEI ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply