Az irigységről

Mesterházi Miklós - Az irigységről

A szerző értekezésében Kantnak a königsbergi egyetemen 1782-83-ban tartott antropológiai előadásain felvetett ötletét járja körül: azt, hogy az ízlés nem elválasztja, hanem összeköti az embereket, azaz az ízlésünk társas lény mivoltunk oka és okozata. Kant megfogalmazásában a tézis így hangzik: "A nagyon irigy embereknek, mert nem társias lények, általában nincs ízlésük." Láthatjuk tehát, hogy – amint azt a szerző maga is bevallja – a könyv valójában nem az irigységről, hanem az ízlésről szól, ízekre bontva Kant antropológiai előadásaiban és harmadik nagy kritikai művében, a tulajdonképpeni esztétikai fejtegetéseit tartalmazó Az ítélőerő kritikájában megfogalmazott nézeteit. Szakemberek figyelmébe ajánlható kiadvány.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az irigységről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az irigységről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  142
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  170 gr
  ISBN:
  9789634463733
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2388135 / 1126185  TAGS:
  Online Az irigységről ebook, könyvet Az irigységről FB2, Download Az irigységről PDF , Download Az irigységről MOBI, Online Az irigységről könyvet, ingyenes letöltések Az irigységről IPhone, Online könyvet Az irigységről PDF, ingyenes Az irigységről DJVU, ingyenes letöltések Az irigységről TXT, letöltések Az irigységről RTF, Online Az irigységről FB2 , e-könyvet Az irigységről letöltések TXT, ingyenes Az irigységről letöltések könyvet, e-könyvet Az irigységről download MOBI, letöltések Az irigységről IPad, olvas Az irigységről MOBI, olvas Az irigységről DOC, ingyenes Az irigységről AWZ, Download e-könyvet Az irigységről iPad , ingyenes Az irigységről DJVU, Download Az irigységről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az irigységről DVD, olvas Az irigységről TXT, Book Az irigységről letöltések DJVU, Az irigységről letöltések könyvet ingyenes, Az irigységről letöltések könyvet pdf ingyenes, Az irigységről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az irigységről pdf ingyenes, Az irigységről letöltések könyvet epub ingyenes, Az irigységről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply