Az ínyencklub


Karen két éve költözött ki a férjével és két kislányukkal Amszterdamból a kellemes, nyugodt villanegyedbe. A régi barátok elmaradása, a pörgő élet hiánya miatt az asszony kezdetben magányos, rosszkedvű, aztán végre szert tesz néhány új barátnőre, akik ugyan különböznek tőle, de akikkel látszólag jól érzi magát. A férjek jól menő üzletemberek, szintén barátságban, sőt üzleti viszonyban állnak egymással. A nők rendszeresen együtt kávéznak, beszélgetnek, finomakat főznek, iszogatnak, így jön létre különleges közösségük, az ínyencklub. Az idillikus állapot azonban nem tart sokáig: egy hideg téli éjszakán lángokba borul az egyik házaspár pompás háza, a feleség és a gyerekek szerencsére megmenekülnek, de a férj életét veszti a lángok között. A tragédia különösen Karent gondolkodtatja el, majd legjobb barátnőjének eltűnése és rejtélyes, megmagyarázhatatlan halála arra serkenti, hogy magánnyomozásba fogjon. Olyan titkok nyomára jut, amely a többiek számára, akik legszívesebben egyszerűen túllépnének a történteken, egyre kellemetlenebbek. Karen nem nyugszik – tisztán akar látni, ami a többieket láthatóan zavarja. Megpróbálják leállítani, s mert nem sikerül, kiközösítik. Az üggyel foglalkozó rendőrnő meglepő adatokat közöl Simonról, akibe Karen – legalábbis úgy érzi – beleszeretett. Milyen szerepet játszott ebben a zavaros, álcázott, hazugságokkal, intrikákkal átszőtt történetben Simon? Ennek is a végére kell járnia, hiszen érzelmi és családi életének rendbetétele függ ettől.A Könyv Magyarul!


Letöltések Az ínyencklub ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az ínyencklub ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789632454559
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2220746 / 1076707
  Series:


  TAGS:
  Online Az ínyencklub ebook, könyvet Az ínyencklub FB2, Download Az ínyencklub PDF , Download Az ínyencklub MOBI, Online Az ínyencklub könyvet, ingyenes letöltések Az ínyencklub IPhone, Online könyvet Az ínyencklub PDF, ingyenes Az ínyencklub DJVU, ingyenes letöltések Az ínyencklub TXT, letöltések Az ínyencklub RTF, Online Az ínyencklub FB2 , e-könyvet Az ínyencklub letöltések TXT, ingyenes Az ínyencklub letöltések könyvet, e-könyvet Az ínyencklub download MOBI, letöltések Az ínyencklub IPad, olvas Az ínyencklub MOBI, olvas Az ínyencklub DOC, ingyenes Az ínyencklub AWZ, Download e-könyvet Az ínyencklub iPad , ingyenes Az ínyencklub DJVU, Download Az ínyencklub e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az ínyencklub DVD, olvas Az ínyencklub TXT, Book Az ínyencklub letöltések DJVU, Az ínyencklub letöltések könyvet ingyenes, Az ínyencklub letöltések könyvet pdf ingyenes, Az ínyencklub pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az ínyencklub pdf ingyenes, Az ínyencklub letöltések könyvet epub ingyenes, Az ínyencklub ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply