Az inkvizítor felesége


1480-ban a spanyol inkvizíció megkezdi működését Sevillában. Amikor a kikeresztelkedett, de titkon zsidó vallását gyakorló anyja félelmében a tengerbe veti magát, a szép, tizenhét éves Marisolt apja feleségül adja Gabriel Hojedához – a férfihoz, akit teljes szívéből gyűlöl, és aki az inkvizíció szolgálatába szegődött.
A lány, aki szégyellte és elhidegült converso anyjától, nem érti, hogy apja miért döntött így. Az esküvőn ráadásul felbukkan gyermekkori szerelme, egykori vőlegénye, aki felől évek óta nem kapott hírt.
Miután édesapját letartóztatják, Marisol, aki félig szefárd zsidók, félig ókeresztények gyermeke, de a zsidók múltjából csak édesanyjának a szefarádi aranykorról szóló történeteit hallotta, lassan felismeri és felvállalja örökségét, és bátran szembeszáll férjével, annak bátyjával, a kegyetlen dominikánus szerzetessel és Torquemada embereivel. Majd rájön, hogy szerelme, Antonio a conversóknak segít megszökni Spanyolországból, és életét kockára téve csatlakozik hozzá.

"Sötét és fenséges Kalogridis mesterien ábrázolja a korszakot, miközben a szerelem, hűség, árulás és áldozatvállalás időtlen történetét meséli." – Pam Jenoff
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az inkvizítor felesége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az inkvizítor felesége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  396
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789636354657
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2431225 / 1094286
  Translator:


  TAGS:
  Online Az inkvizítor felesége ebook, könyvet Az inkvizítor felesége FB2, Download Az inkvizítor felesége PDF , Download Az inkvizítor felesége MOBI, Online Az inkvizítor felesége könyvet, ingyenes letöltések Az inkvizítor felesége IPhone, Online könyvet Az inkvizítor felesége PDF, ingyenes Az inkvizítor felesége DJVU, ingyenes letöltések Az inkvizítor felesége TXT, letöltések Az inkvizítor felesége RTF, Online Az inkvizítor felesége FB2 , e-könyvet Az inkvizítor felesége letöltések TXT, ingyenes Az inkvizítor felesége letöltések könyvet, e-könyvet Az inkvizítor felesége download MOBI, letöltések Az inkvizítor felesége IPad, olvas Az inkvizítor felesége MOBI, olvas Az inkvizítor felesége DOC, ingyenes Az inkvizítor felesége AWZ, Download e-könyvet Az inkvizítor felesége iPad , ingyenes Az inkvizítor felesége DJVU, Download Az inkvizítor felesége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az inkvizítor felesége DVD, olvas Az inkvizítor felesége TXT, Book Az inkvizítor felesége letöltések DJVU, Az inkvizítor felesége letöltések könyvet ingyenes, Az inkvizítor felesége letöltések könyvet pdf ingyenes, Az inkvizítor felesége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az inkvizítor felesége pdf ingyenes, Az inkvizítor felesége letöltések könyvet epub ingyenes, Az inkvizítor felesége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply