Az informatikus kutyája

Lackfi János (Vál.) - Az informatikus kutyája

Lackfi János tizenöt francia és belga költő legszebb, legőrültebb, legőrültebben szép verseit válogatta össze és fordította le az elmúlt száz évből. A világhírű francia gyerekköltészetből először jelenik meg antológia magyar nyelven.

A vízilovat elküldi a felesége karatézni, hátha úgy lefogy. A fülbemászó falba mászik, mert hát a falnak is füle van. A féllábú ember falába pedig szépen kihajt, erdő lesz belőle. Öltönyös pasasok bámulják az aszfaltozást tátott szájjal: hiába, az aszfaltozó munkások a legmenőbbek! A zsiráf berúgott, a milliomos kihajózott az ablakon, a tehénnek körülbelül négy lába van, és mind csodálatosan leér a földig. A tyúkok úsznak a víz alatt, húgom egy széktámla, keresztanyám egy fakereszt, na és? Elefántot is tartunk otthon, egy teknősbéka énekel katalánul, nagymama pedig ezeréves és fél kézen állva mos fogat. Ja, és van egy semmiházi ember, aki igazából nincs is, illetve egyszerre van is meg nincs is. Egy kagylóval fel lehet hívni telefonon a tengert, még bele is szól. Az informatikus kutyája pedig szerveren tárolja az elásott csontokat.

A kötet szerzői:

Alain Bosquet, Maurice Carme, Jacques Charpentreau, Robert Desnos, Pierre Coran, Georges Jean, Carl Norac, Géo Norge, René de Obaldia, Jacques Prévert, Raymond Queneau, Claude Roy, Jacques Roubaud, Jean-Pierre Siméon, Jean Tardieu
A Könyv Magyarul!


Letöltések Az informatikus kutyája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Az informatikus kutyája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  522 gr
  ISBN:
  9789634153191
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2693386 / 1163105
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Az informatikus kutyája ebook, könyvet Az informatikus kutyája FB2, Download Az informatikus kutyája PDF , Download Az informatikus kutyája MOBI, Online Az informatikus kutyája könyvet, ingyenes letöltések Az informatikus kutyája IPhone, Online könyvet Az informatikus kutyája PDF, ingyenes Az informatikus kutyája DJVU, ingyenes letöltések Az informatikus kutyája TXT, letöltések Az informatikus kutyája RTF, Online Az informatikus kutyája FB2 , e-könyvet Az informatikus kutyája letöltések TXT, ingyenes Az informatikus kutyája letöltések könyvet, e-könyvet Az informatikus kutyája download MOBI, letöltések Az informatikus kutyája IPad, olvas Az informatikus kutyája MOBI, olvas Az informatikus kutyája DOC, ingyenes Az informatikus kutyája AWZ, Download e-könyvet Az informatikus kutyája iPad , ingyenes Az informatikus kutyája DJVU, Download Az informatikus kutyája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Az informatikus kutyája DVD, olvas Az informatikus kutyája TXT, Book Az informatikus kutyája letöltések DJVU, Az informatikus kutyája letöltések könyvet ingyenes, Az informatikus kutyája letöltések könyvet pdf ingyenes, Az informatikus kutyája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Az informatikus kutyája pdf ingyenes, Az informatikus kutyája letöltések könyvet epub ingyenes, Az informatikus kutyája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply